A Tesco ebben megverte az Aldit: ez a saját márkás termék árban, és minőségben is jobb

Azonban nem a Tesco vagy az Aldi szerezte meg az arany, illetve az ezüstérmet ezen a teszten, illetve vannak rosszul teljesítők is.

Rengetegen vásárolnak fagyasztott zöldségkeveréket, de melyik ezek közül a legjobb?

A fagyasztott zöldségek hosszú ideig megőrzik frissességüket és tápanyagtartalmukat, mivel a fagyasztás megakadályozza a romlást és a tápanyagveszteséget. Ez lehetővé teszi, hogy mindig legyen otthon kéznél zöldség, anélkül, hogy gyakran kellene vásárolni.

A keverékek egyik legnagyobb előnye, hogy előre fel vannak darabolva és meg vannak tisztítva a zöldségek, így jelentős időt takaríthatunk meg a főzés során.

Szóval egyáltalán ne féljünk tőlük, viszont az nem mindegy, hogy milyen minőségű termékeket vásárolunk. A galériánkban megmutatjuk a teszt eredményét, ahol a Tesco és az Aldi saját márkás terméke is megküzdött egymással.

Fagyasztott franciasaláta zöldségkeveréket már szinte mindenki vett a boltban. Természetesen nem csak francia salátához jók, hanem egy kis vajon megfuttatva és lesütve bármi mellé kínálhatjuk. Azonban melyik a legjobbak és a legrosszabbak a magyar piacon?
Kattints a további képekért!

A tejcsokoládé nem tud kimenni a divatból, amit mindenki imád majszolgatni. Viszont van közöttük olyan, ami nem túl finom. Szerinted az Aldi, vagy az Auchan csokija az?

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Alhat-e a kutya az ágyban? Erről is vallottak a magyar hírességek
Lifestyle
Nagyon oda kell figyelni, mivel ma már a Gmail fiókod sincsen biztonságban. Ez bizony, ha rossz kezekbe kerül, akkor tényleg nagy a baj.
Lifestyle
Karsai Dániel még sok mindenre akart volna időt szakítani a halála előtt. Az ezt megelőző napon azonban egy meghatározó dolog történt.
Sztárok
Sáfrány Emese, Béres Anett, és Krausz Gábor is kiakadtak, persze teljesen más-más dolog miatt. Nagy volt a felfordulás az Ázsia Expressz zárása után.