Hűha: Bereczki Zoltán valószínűleg ezért nem vállalta el a Sztárban Sztár All Stars-t

Őrült showt hozott el a TV2 a Sztárban Sztár All Stars című műsorával, amiben Bereczki Zoltán nem akart részt venni.

Pedig a közönség őt akarta látni

Még szeptember elején indult el a TV2-n a Sztárban Sztár All Stars legújabb évada, amiben a korábbi évadok legemlékezetesebb versenyzői tértek vissza, hogy újra megmérettessék magukat.

Volt is a műsor nagy bejelentése előtt egy szavazás, amiben a rajongók kifejthették a véleményüket, hogy melyik énekest látnák szívesen újra a színpadon, és ebben Bereczki Zoltán toronymagasan nyert.

A tengernyi szavazat ellenére Bereczki nem vállalta a műsort, és most már azért az is körvonalazódott, hogy miért nem. A galériánkban kiderül, hogy az előadóművész az RTL mellett egy másik csatornánk is fel fog tűnni.

Sokan csalódottak voltak tehát, hogy Bereczki Zoltán nem volt ott a Sztárban Sztár All Stars friss évadában.
Kattints a további képekért!

Óriási showt fog elhozni mindenkinek a TV2, mivel a Sztárban Sztár All Stars igazi tévétörténelemre készül a rengeteg versenyzővel, Bereczki Zoltán azonban nem lesz ott közöttük.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Fashion&Beauty
A KÖKI bevásárlóközpont már egy ideje új arcát mutatja a vásárlók felé. A kispesti pláza az utóbbi 4 évben jelentős fejlesztésen esett át kívül-belül: rendezettebb lett a környéke, teljesen...
Lifestyle
A Kos életében felbukkan egy régi szerelme és teljesen felkavarja. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Wolf András éppen a telefonját nyomogatta a Séfek séfében, amikor előkerült a hír, hogy Krausz Gábor titokban összeházasodott Mikes Annával.