Így reagáltak a kommentelők, hogy Szoboszlai Dominik eljegyezte a barátnőjét

Úgy néz ki teljes az összhang, mivel Szoboszlai Dominik és Buzsik Borka nincsenek együtt olyan régóta. Közben van olyan külföldi drukker is, akinek a szíve szakad meg.

Sok hölgy odavolt Szoboszlai Dominikért

A középpályásnak rengeteg hölgyrajongója van Angliában, a szívét azonban egy székesfehérvári lány, Buzsik Borka rabolta el.

A Liverpool 23 esztendős magyar labdarúgója a hét elején még azzal került címlapokra, hogy duplázott a bosnyákok ellen Nemzetek Ligája-mérkőzésen, most azonban ismét a párjával romantikázott, akinek meg is kérte a kezét.

Sokan furán néztek, hogy Szoboszlai ilyen hamar gyűrűt húzott a kedvese ujjára, mivel nincsenek régóta együtt, de ettől függetlenül gyerekkoruk óta ismerik egymást. A galériánkban most megmutatjuk, hogy mit reagáltak erre a kommentelők! Akad olyan külföldi drukker, akinek teljesen összetört a szíve.

Természetesen a többségtől repkedtek a gratulációk, és nagyon örülnek annak, hogy Szoboszlai Dominik megtalálta a boldogságot.
Kattints a további képekért!

Szoboszlai Dominik duplájával a magyar válogatott 2–0-ra legyőzte Bosznia-Hercegovinát idegenben a Nemzetek Ligájában. A meccs szép pillanatokat hozott, azután jött a verekedés.

Leadfotó: MTI Fotó – Kovács Tamás

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Lifestyle
Ma már rengetegen használják a palackvisszaváltó automatákat Magyarországon, ám a rendszerrel kapcsolatosan még mindig ezernyi megválaszolatlan kérdés kering a köztudatban.
Sztárok
II. Erzsébet lánya, Anna hercegnő nemrég elárulta, a néhai királynő utolsó napjaiban sokat aggodalmaskodott, ennek pedig hangot is adott családja körében.
Sztárok
A One Direction zenekar hajdani tagja egy Buenos Aires-i szálloda harmadik emeletéről zuhant le. Halála pontos körülményeire még mindig nem derült fény.