Lifestyle

Áradt a bűz a ruhákból: benézett az anya a mosógépbe, és azonnal ordítani kezdett

Többször is kimosta őket, de az orrfacsaró bűz nem múlt el.

Bűz

A TWN.hu cikke szerint a philadelphiai édesanya, Leah Pickard virágillat helyett undorító szagot tapasztalt, amikor kivette a mosógépből a családja kimosott szennyesét. „Elvégeztem egy adag mosást, és mint sok elfoglalt anyuka, én is azonnal megfeledkeztem róla aznapra” - mondta Leah a Newsweeknek a lap cikke szerint. Amikor elment, hogy átpakoljon a szárítógépbe, nagyon kellemetlen szagot érzett mindegyikből. Nem tehetett mást, újra elindtott egy programot, de most már gondosan ügyelt rá, hogy azonnal kiszedjen onnan mindent. Igen ám, de a ruhák talán még büdösebbek voltak, mint korábban. Ezt követően sokkoló felfedezést tett.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Lifestyle
Sztárok
Noha Kucsera Gábornak nem szokása félni a megmérettetésektől, szombat este kisebb lámpalázzal lépett a Dancing with the Stars parkettjére – erről ő maga, illetve a stúdióban szurkoló felesége, Tápai...
Sztárok
Isabelle Huppert Franciaország máig egyik legikonikusabb színésznője, aki túl a 70-en sokak szerint jobban néz ki, mint fiatalon.
Sztárok
A TV2 népszerű műsorának 5. évadát ezúttal is Stohl András, valamint Lékai-Kiss Ramóna vezetik - utóbbi egy bámulatos kreációban nyitotta meg az első élő showt.