Kate Moss lánya lélegzetelállító alakot villantott a kifutón: szavakkal leírhatatlan, milyen csodás volt a 22 éves Lila

Kate Moss és lánya, Lila is végig vonultak a 2024-es Victoria's Secret Fashion Show kifutóján, és olyan káprázatosan festettek, hogy a közönség azóta se igazán tért magához a látványtól.

Sikert aratott a bemutatón

Mint ahogyan arról a Femcafe.hu is beszámolt, hat évig tartó kényszerszünet után 2024 októberében újra végiglejtettek a kifutón a Victoria's Secret angyalai – a megújult formában visszatért rendezvényről készült teljes videót ezen a linken, Palvin Barbi vonulását pedig itt találod. A magyar hírességen kívül rengeteg világhírű manöken is feltűnt a nagynevű eseményen, mint például Gigi Hadid, Adriana Lima, Carla Bruni, Tyra Banks, Irina Shayk és Ashley Graham, de a legnagyobb szenzációt minden kétséget kizáróan Kate Moss, illetve lánya, Lila okozták, akik fantasztikusan festettek a kamerák kereszttüzében, a 22 esztendős szupermodell ráadásul olyan bombasztikus alakot villantott fehérneműben, hogy mindenkinek azonnal leesett az álla. Galériánkban megmutatjuk, milyen dögösen nézett ki:

Hosszú kihagyás után visszatért Victoria's Secret Fashion Show, amit sokan vártak már izgalommal telve, ráadásul arra is rendkívül kíváncsiak voltak, milyen világhírű manökenek lejtenek végig a kifutón.
Kattints a további képekért!

Kate Moss és féltestvére, Lottie egykor annyira közel álltak egymáshoz, hogy még együtt is éltek a Covid miatti lezárások idején. Ahhoz képest most szóba sem állnak egymással.

Leadfotó: Stephane Cardinale - Corbis/Corbis via Getty Images

Forrás: yahoo!news

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Lifestyle
Magyarország miniszterelnöke is úgy látja, hogy néhány helyen be kell avatkozni a magyar gazdaságba. A béremelés és a lakhatás is szóba került Orbán Viktoréknál.
Lifestyle
Rövidebbek a nappalok, lehűl az idő, eltűnnek a levelek. Az ősz beköszöntével sokszor elfogja az embert a szomorúság és az elmúlás érzése. Az őszi depressziónak több kiváltó oka is lehet, amelyekkel...
Home&Design
Amikor a jó alvásról van szó, a megfelelő ágynemű megtalálása mindent megváltoztathat.