Lifestyle

Tizenegy percig volt a klinikai halál állapotában a nő: találkozott a halott gyermekével, de nem ez a legdurvább, amiről beszámolt

Charlotte Holmes még 2019-ben vett részt egy kardiológiai rutinellenőrzésen. A vérnyomása az orvosok szeme láttára szökött az egekig, és bár megpróbálták stabilizálni az idős nő állapotát, Holmesnak leállt a szíve. Tizenegy percet töltött a klinikai halál állapotában, és amikor visszatért, elképesztő élményekről számolt be - írja a LadBible.

Egy különös halálközeli élmény

Hogyan lehetséges, hogy valaki a tudatánál maradjon, miután leállt a szíve? Nos, ez bizony a nagy rejtélyek egyike, de Charlotte Holmesszal épp ez történt 2019 szeptemberében, amikor egy kardiológiai rutinellenőrzésen az egekig szökött a vérnyomása. Az orvosok ugyan megpróbálták stabilizálni az idős nő állapotát, de sajnos nem jártak sikerrel. Holmes nem kevesebb mint 11 percet töltött a klinikai halál állapotában. A helyzet természetesen a hölgy egész családját meghökkentette. Férje, Danny azonnal bement hozzá a kórházba, és elhűlve tapasztalta, hogy a felesége olyan dolgokat is lát (például virágokat), amik nem voltak a szobában. Ennél is sokkal durvább mindaz, amiről Charlotte azután számolt be, hogy végül visszatért a klinikai halálból.

Holmes is megtapasztalta a testen kívüliség élményét, ami a halálközeli élményt átélők talán leggyakoribb tapasztalata. Felülről szemlélte a saját mozdulatlan testét, és látta, ahogy a körülötte szorgoskodó orvosok az életéért küzdenek, de a helyzetben nem ez volt az igazán érdekes.
Kattints a további képekért!

Az Oscar-díjas színészóriás a Covid-korszak "hajnalán", vagyis abban az időszakban betegedett meg, amikor még nem álltak rendelkezésünkre a védőoltások. Pacino csak most rukkolt elő szívszorító történetével.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
Sztárok
Kate Moss és lánya, Lila is végig vonultak a 2024-es Victoria's Secret Fashion Show kifutóján, és olyan káprázatosan festettek, hogy a közönség azóta se igazán tért magához a látványtól.
Egészség
Vannak bizonyos szövetek, melyek szó szerint mérgezők a test számára, így érdemes kétszer is átgondolni, hogy milyen anyagból készült ruhákat vásárolunk legközelebb.
Lifestyle
Rövidebbek a nappalok, lehűl az idő, eltűnnek a levelek. Az ősz beköszöntével sokszor elfogja az embert a szomorúság és az elmúlás érzése. Az őszi depressziónak több kiváltó oka is lehet, amelyekkel...