Döbbenetes átalakulás: sztárok, akik felismerhetetlenre híztak egy szerep miatt

Rengeteg olyan híresség van, aki képes bármit megtenni azért, hogy a lehető legjobban tudjon eljátszani egy szerepet, és még az sem jelent akadályt, ha drasztikus átalakuláson kell átmenni.

Hízókúrába kezdtek

A sztárok számára egy-egy szerep megszerzése nemcsak színészi, hanem gyakran fizikai kihívást is jelent, hiszen a karakterhez való tökéletes azonosulás érdekében olykor a külsejüket is meg kell változtatniuk, ami drasztikus fogyást vagy éppen látványos hízást jelent. S bár utóbbiról azt gondolhatnánk, hogy nem is annyira nehéz feladat, valójában rengeteg megpróbáltatással jár, tekintve, hogy a legtöbb esetben mindössze néhány hét áll rendelkezésükre az ideális alak eléréséhez. Az egyik talán legismertebb ilyen sztori Renée Zellweger nevéhez köthető, aki a Bridget Jones naplója címszerepért szedett magára nem kevés pluszkilót, de rajta kívül jócskán akadnak még olyan tehetségek a filmiparban, akik emlékezetes átalakuláson mentek keresztül. Galériánkban őket mutatjuk be:

Ryan Gosling saját elhatározásából hízott jelentősen a Komfortos mennyország főszerepéért, ám elképzelése nem egyezett a rendezőével, Peter Jacksonéval, aki végül emiatt Mark Wahlbergnek adta a lehetőséget.
Kattints a további képekért!

Ma már egyáltalán nem számít furcsaságnak, ha valaki valaki őszintén vállalja, hogy nem vágyik családalapításra, s nincs ez másképp a legnagyobb sztárok világában sem.

Leadfotó: Ken Goff/Getty Images

Forrás: Newsweek

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Rengeteg olyan híresség van, aki képes bármit megtenni azért, hogy a lehető legjobban tudjon eljátszani egy szerepet, és még az sem jelent akadályt, ha drasztikus átalakuláson kell átmenni.
Lifestyle
Szakértők járták körbe az egyik leggyakoribb kérdést a farmernadrágok mosásával kapcsolatban. Most kiderül, milyen gyakran kellene tisztítani őket.
Sztárok
Az NCIS című sorozat egyik legemlékezetesebb karaktere volt Abby Sciuto, akit Pauley Perrette személyesített meg. A színésznő mostanra teljesen visszavonult a nyilvánosságtól, megjelenése pedig...