Nyerő páros: kialakult a botrány Szabó Simon körül, akinek feltűnt a dühös exfelesége

Szabó Simon és Balogh Edina együtt vesznek részt az RTL új showjában, a Nyerő párosban, arra viszont nem számítottak, hogy előbbi exe milyen dolgokat fog állítani.

Szabó Simon és az exfelesége nagyon nincsenek jó viszonyban

Szabó Simon és Balogh Edina immár tíz hónapja van együtt, és a Farm VIP-nek köszönhetik szerelmüket. Sokan meg is lepődtek, hogy ilyen hamar bevállaltak egy olyan húzós műsort az RTL-en, mint a Nyerő páros, ami azért a tapasztalt párkapcsolatokat is próbára szokta tenni.

Meg is fagyott a levegő a Story magazin szerint, amikor Sebestyén Balázs belengette, hogy váratlan vendégként beléphet a színésznő volt férje. Hogy mennyire volt viharos a válása, azt nem ecsetelte Balogh Edina, csupán annyit jelentett ki: „Nem voltunk már jóban…” – utalt házassága utolsó időszakára Som Krisztián zeneszerzővel.

Azonban senki sem számított, hogy később nem Balogh Edina, hanem Szabó Simon exe fog feltűnni a semmiből, és botrányt kavarni. A galériánkban megmutatjuk, hogy mit írt!

A Nyerő páros valóban egy izzasztó párkapcsolati showműsor, ami még biztos fog meglepetéseket okozni. Ki gondolta volna, hogy már az első adás után forrni fognak az indulatok, persze nem a műsoron belül, hanem az interneten.
Kattints a további képekért!

Az esemény egyik leggyönyörűbb sztárvendége Balogh Edina volt, aki mesélt nekünk a jövő héten induló Nyerő Páros című reality új évadáról is.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Sztárok
Szabó Simon és Balogh Edina együtt vesznek részt az RTL új showjában, a Nyerő párosban, arra viszont nem számítottak, hogy előbbi exe milyen dolgokat fog állítani.
Lifestyle
Nagyon sok volt a kavarodás abból, amikor Magyarországon egyre több helyen jelent meg a szervizdíj. A szakemberek már régen is kiemelték, hogy ez nagyon távol esik a borravalótól.
Sztárok
Szoboszlai Dominik duplájával a magyar válogatott 2–0-ra legyőzte Bosznia-Hercegovinát idegenben a Nemzetek Ligájában. A meccs szép pillanatokat hozott, azután jött a verekedés.