Ő a legendás Aradszky László ritkán látott unokája: Marcell nemcsak piszkosul jóképű, de tehetséges is

A 2017-ben elhunyt énekes unokája a 2022-es X-Faktorban is feltűnt, ahol bebizonyította, hogy bizony örökölte nagyapja talentumát.

Nem csoda, hogy rajonganak érte a nők

Aradszky László neve idehaza talán minden túlzás nélkül ikonikusnak számít, nem véletlenül: az énekes olaszos slágereivel meghódította az országot, és az 1960-as években a magyar tánczene egyik legnépszerűbb előadójává nőtte ki magát. Aradszky zenei karrierje előtt a Töltőtolljavító Ktsz. dolgozója volt, majd az Országos Szórakoztatózenei Központ stúdiójának növendéke lett. 1963-ban aztán jött az áttörés, amikor megnyerte a Magyar Rádió Tessék választani! nevű könnyűzenei versenyét a Még ide-oda húz a szív című dalával - innen egyenes út vezetett számára a sikerhez, hiszen sorra jöttek a felkérések, valamint az új zenék. 50 éves pályafutása alatt számtalan európai országban fellépett: megfordult Kanadában, Amerikában és Ausztráliában is Európa mellett. Mindeközben magánéletében is történtek jelentős változások: 1970-ben feleségül vette Márkai Évát, akivel Aradszky egészen haláláig boldog házasságban élt. Az énekes unokája, Marcell pedig legendás nagyapja nyomdokaiba lépett: a tehetséges fiatalt is magába szippantotta a zene világa, galériánkban mutatjuk, milyen jóképű férfivé cseperedett időközben a 2022-es X-Faktor felfedezettje!

Aradszkynak és feleségének, Évának két gyermeke született, egy lány és egy fiú, általuk pedig több unokával is bővült a család.
Kattints a további képekért!

Te #teamstefan vagy #teamdamon voltál annak idején? Nos, egy biztos: nehéz volt választani a Salvatore-tesók közül, ugyanis mind Stefant, mind pedig Damont egy hihetetlenül sármos színész alakította, akik most már mindketten 40 felett járnak.

Leadfotó: Fortepan/Szalay Zoltán

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Katalin hercegné annyira dühös lett Vilmos herceg „elfogadhatatlan” viselkedése láttán, hogy nem teketóriázott: azonnal választás elé állította a trónörököst.
Sztárok
A 2017-ben elhunyt énekes unokája a 2022-es X-Faktorban is feltűnt, ahol bebizonyította, hogy bizony örökölte nagyapja talentumát.