Ma már elmennél az utcán az NCIS Abbyje mellett: nem hiszed el, mennyit változott napjainkra

Az NCIS című sorozat egyik legemlékezetesebb karaktere volt Abby Sciuto, akit Pauley Perrette személyesített meg. A színésznő mostanra teljesen visszavonult a nyilvánosságtól, megjelenése pedig óriási átalakuláson ment át.

Emlékszel rá?

2003-ban indult hódító útjára az NCIS című sorozat, azóta pedig 21 évadon és 467 epizódon túl van már – a történet a tengerészeti helyszínelők elit csapata körül forog, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök vezetésével, aki valaha maga is a tengerészetnél szolgált. Az alakulat egyik legnépszerűbb tagja kétséget kizáróan Abby Sciuto törvényszéki specialista volt, aki egyedi ízlésével és utánozhatatlan zsenialitásával lopta be magát a nézők szívébe. A képernyőn Pauley Perrette személyesítette meg, aki stílusában egyébként nem állt messze a valóságban sem az általa megformált karaktertől. A rajongók nagy bánatára 2018-ban végül búcsút intett a szériának, ráadásul elég feszült körülmények között, ugyanis a produkció főszereplőjét, Mark Harmont azzal vádolta, hogy megverte őt. A színésznő azóta kerüli a reflektorfényt, így sokan nem is tudják, milyen sokat változott az elmúlt években; galériánkban megmutatjuk!

Pauley Perrette tökéletes választás volt Abby szerepére, ugyanis a színésznő mindig is megszállottja volt a törvényszéki tudománynak, egyetemi diplomáját pedig kriminológiából szerezte, emellett szociológiát és pszichológiát is tanult.
Kattints a további képekért!

Matthew Fox személyesítette meg Jack Shepard karakterét a Lost - Eltűntek című sorozatban, s bár akkoriban ő maga óriási népszerűségnek örvendett, ma már szinte egyáltalán nem szerepel a nyilvánosság előtt.

Leadfotó: Richard Foreman/CBS via Getty Images

Forrás: filmezzunk.hu

Oldalak

Video Alhat-e a kutya az ágyban? Erről is vallottak a magyar hírességek
Sztárok
Rengeteg olyan híresség van, aki képes bármit megtenni azért, hogy a lehető legjobban tudjon eljátszani egy szerepet, és még az sem jelent akadályt, ha drasztikus átalakuláson kell átmenni.
Lifestyle
Szakértők járták körbe az egyik leggyakoribb kérdést a farmernadrágok mosásával kapcsolatban. Most kiderül, milyen gyakran kellene tisztítani őket.
Sztárok
Az NCIS című sorozat egyik legemlékezetesebb karaktere volt Abby Sciuto, akit Pauley Perrette személyesített meg. A színésznő mostanra teljesen visszavonult a nyilvánosságtól, megjelenése pedig...