20 éves lett a Született feleségek: így néznek ki a Lila Akác köz lakói ma – Elképesztő, néhányan mennyire megváltoztak

Vannak, akikre már rá sem ismerni manapság, úgy átalakultak az elmúlt 20 évben, a sorozat indulása óta.

Óriási sikert aratott az egész világon

A 8 évadot és 180 epizódot megélt Született feleségek című sorozatot valószínűleg egy nőnek sem kell bemutatni idehaza, hiszen az amerikai produkció Magyarországon is hatalmas népszerűségnek örvendett. A többszörös Primetime Emmy-, Golden Globe- és Screen Actors Guild Award-díjnyertes televíziós vígjáték-drámasorozat fő helyszíne a kitalált Széplak kertvárosában lévő Lila Akác köz volt: a Született feleségekben egy csoportnyi nő életét és problémáit ismerhettük meg egy öngyilkosságot elkövetett szomszéd szemein keresztül. A 8 évad összesen 13 év történéseit mutatta be, és mondanunk sem kell, a nézők odavoltak és a mai napig odavannak a hihetetlen fordulatokkal teli produkcióért, amely 20 évvel ezelőtt indult útjára. Nos, azóta a főszereplők bizony rengeteget változtak: a kertvárosi utca lakóinak egy részére ma már rá sem ismerni, de persze akadnak olyan színészek és színésznők is, akiken szinte meg sem látszik az idő múlása. Galériánkban mutatjuk, hogy festenek ma a Lila Akác köz lakói!

Eva Longoria a kőgazdag és gyönyörű Gabrielle Solist alakította: a mexikói származású színésznő idén már a 49-et töltötte, és szinte hihetetlen, de még mindig éppoly csinos és dögös, mint annak idején, amikor egy világ ismerte meg őt a Született feleségeknek hála.
Kattints a további képekért!

A mindig divatos Sarah Jessica Parker a hatvanhoz közeledve is képes túlszárnyalnia önmagát, ezzel bebizonyítva, hogy az életkor valóban csak egy szám.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Sztárok
Vilmosnak sem tetszett az, ami a sussexiek 2018-as esküvőjén történt, de végül mégis Harry és Meghan voltak azok, akik igazán megsértődtek amiatt, amit a walesiek tettek velük.
Egészség
Viszont van egy folyadék, ami meg pont ellenkezőleg hat, vagyis segít enyhíteni a menstruációs fájdalmat.
Sztárok
Időről időre feltűnik egy sorozat, amely azonnal magával ragad minket. A legújabb kedvencünk? A Netflix új romantikus vígjátéka, a Bármit, csak ezt ne. Nem is csoda, hogy a rajongók már tűkön ülve...