Akkorát robbant a Netflix új vígjátéksorozata, hogy máris berendelték a második évadot

Időről időre feltűnik egy sorozat, amely azonnal magával ragad minket. A legújabb kedvencünk? A Netflix új romantikus vígjátéka, a Bármit, csak ezt ne. Nem is csoda, hogy a rajongók már tűkön ülve várják a folytatást.

Bármit, csak ezt ne

Még csak 2 hete debütált a streaming szolgáltatón, de máris akkora népszerűségnek örvend, hogy Bela Bajaria, a Netflix tartalomért felelős vezetője hivatalosan is megerősítette, hogy érkezik a Bármit, csak ezt ne című sorozat második évada. A romantikus vígjátéksorozatban Joanne (Kristen Bell), a cinikus és örökké szingli szex-podcaster, váratlanul beleszeret a sármos rabbiba, Noahba. A kémia azonnal kézzelfogható kettőjük között, de úgy tűnik, hogy rajtuk kívül senki sem gondolja úgy, hogy kapcsolatuknak lehet jövője. A család, a barátok és a hit (vagy Joanne esetében annak hiánya) mind a pár útjába állnak.

Ha már végignézted a sorozatot, akkor valószínűleg az utolsó epizód benned is hagyott jó pár megválaszolatlan kérdést. Kattints a galériára és mutatunk mindent, amit a Bármit, csak ezt ne második évadról tudni lehet:

A sorozat második évadában lesz egy kis változás: Bajaria bejelentette, hogy új showrunnerek csatlakoznak a produkcióhoz, méghozzá a Csajok sorozat egykori alkotója, Jenni Konner és Bruce Eric Kaplan.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Marie Claire AU

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Egészség
Viszont van egy folyadék, ami meg pont ellenkezőleg hat, vagyis segít enyhíteni a menstruációs fájdalmat.
Sztárok
Időről időre feltűnik egy sorozat, amely azonnal magával ragad minket. A legújabb kedvencünk? A Netflix új romantikus vígjátéka, a Bármit, csak ezt ne. Nem is csoda, hogy a rajongók már tűkön ülve...
Sztárok
Vannak, akikre már rá sem ismerni manapság, úgy átalakultak az elmúlt 20 évben, a sorozat indulása óta.