Új utak felé: 3 csillagjegy, aki sorsfordító hét elé néz

Az élet folyamatos változások és fordulatok sorozata, amelyek nemcsak a mindennapi döntéseinkből, hanem sokszor a sors titokzatos erőinek hatásából is fakadnak.

Változás

Az asztrológia, amely az égitestek mozgását és azok emberekre gyakorolt hatását vizsgálja, különleges bepillantást nyújt ezekbe a változásokba. Egy-egy bolygóállás vagy asztrológiai tranzit nagy hatással lehet a különböző csillagjegyekre, beindítva az új kezdetek, fejlődések és friss lehetőségek időszakát.

A héten három különleges csillagjegy életében is komoly változás jöhet, amikor az univerzum energiái kedvezőek lesznek a régi dolgok elengedésére és az új kezdetek felé történő nyitásra. Ezek a változások nem feltétlenül drámaiak vagy hirtelenek, de mély hatással lehetnek az élet különböző területeire, legyen szó karrierről, kapcsolatról vagy akár önismeretről. Most lássuk, melyik három csillagjegy érezheti a legerősebben az új kezdetek hívását ezen a héten.

Kos Új kezdet jöhet a héten, ám a problémák ezzel még nem oldódnak meg. Nehéz idők várnak a Kosokra és minden erejükre szükségük lesz, ha ki akarnak tartani elképzeléseik mellett. Szerdától párkapcsolati téren egy kis vihar várható, de szerencsére a helyzet egy napon belül rendeződik, ha mindketten elég figyelmet fordítanak a megoldásra.
Kattints a további képekért!

Különösen érzékenyek, és hajlamosak arra, hogy minden apró megjegyzést vagy helyzetet a szívükre vegyenek.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
A szorítóba visszatérő Sárközi Ákos akkora ütést mért riválisára, Horváth Tamásra, hogy az énekes alig bírt feltápászkodni, de ennél sokkal súlyosabb problémája is akadt.
Egészség
Viszont van egy folyadék, ami meg pont ellenkezőleg hat, vagyis segít enyhíteni a menstruációs fájdalmat.
Sztárok
Ha alaposan megvizsgáljuk Kamilla outfitjeit, egyből szemet szúrhat, hogy a királyné gyakran teszi le a voksát a kék szín mellet – nos, korábbi öltöztetőjének köszönhetően most az is kiderült, ez...