Hivatalosan is ez lett az ősz lábbelije: le sem lehet robbantani a nők lábáról

Ki mondta, hogy a cowboy csizmát csak nyáron lehet hordani? A vadnyugati életérzés ősszel is hódít!

Ősszel is hatalmas népszerűségnek örvend

A western divat továbbra is reneszánszát éli. Miközben nyáron a fesztiválszezonra feltankoltunk farmerruhákból, rojtokból és cowboy kalapokból, a cowboy csizma – a western stílus alapdarabja – az egyik legnagyobb trenddé vált manapság. Az utóbbi időben jelentősen megnőtt a cowboy csizmát viselők száma, részben olyan népszerű zenészeknek köszönhetően, mint Beyoncé, Lana Del Rey, és Kacey Musgraves. A cowboy csizmák bármilyen öltözékhez izgalmas kiegészítőként szolgálhatnak, magas szárának és rövid sarkának köszönhetően stílusos és kényelmes viseletet biztosít a borongós, őszi hétköznapokon is. Általában bőrből vagy műbőrből készülnek, és sokféle színben és mintázatban megtalálhatók a boltok polcain, így te is könnyedén beépítheted a hamisíthatatlan amerikai életérzést az őszi gardróbodba.

Kattints a galériára és mutatjuk, hogyan viseld ősszel a western csizmát, hogy vagány és stílusos legyen a megjelenésed:

1. Farmerrel mindig trendi A klasszikus skinny farmer tökéletes választás lehet a cowboy csizmákhoz, de a bőszárú, trapéz farmer is visszatérőben van, ami a retro stílus szerelmeseinek kedvez. A hétköznapokban kombinálhatod egy maxi farmerszoknyával vagy farmerruhával is, így csak még sikkesebb lesz az összhatás.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Byrdie

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Végre kiderült, ki vihette haza 2024-ben a műsor 10 millió forintos fődíját.
Sztárok
Mesés ékszergyűjteményén keresztül Katalin hercegné rejtett, ám szívből jövő üzeneteket szokott küldeni, melyeknek mind nagyon fontos jelentésük van.
Sztárok
Mint kiderült, az akkor még csak hercegi rangot viselő Károly egy alkalommal őszintén vallott Dianával való házasságáról, méghozzá nem is akárkinek.