Ezek a blézerek lesznek az idei ősz must-have darabjai: így viseld, hogy igazi stíluskirálynő legyél

Az idei őszi blézertrendek különféle fazonokat és stílusokat kínálnak, így biztosan mindenki megtalálja a stílusához leginkább illő darabot.

Őszi blézertrendek

Ha van olyan ruhadarab, amely nem hiányozhat az őszi ruhatáradból és azonnal feldobja az outfitedet, akkor az a blézer. Egy stílusos, sokoldalú blézer a hűvösebb napokon is tökéletes választás a munkahelyedre, vagy akár egy különleges eseményre is. Remekül kombinálható szoknyával, farmerrel, de egy estélyi ruhával is könnyedén alakíthatsz ki magadnak elegáns, mégis egyedi megjelenést. A 2024-es őszi blézertrendek különféle stílusokat és anyagokat kombinálnak, így változatos lehetőségeket kínálnak minden ízléshez.

Kattints a galériára és mutatjuk a szezon legdivatosabb blézereit, amelyek a te őszi gardróbodból sem hiányozhatnak:

1. Laza fazonok Idén ősszel úgy tűnik, hogy "minél lazább, annál jobb" az új mottó, ha a blézerről van szó. A visszafogottan laza skandináv esztétika inspirálta ezeket a bő, lezser sziluetteket, amelyek széles szárú nadrágokkal kombinálva vidám, mégis modern megjelenést kölcsönöznek. Alternatív megoldásként kipróbálhatod a "nadrág nélküli" trendet is egy mini ruhával és pántos magassarkúval párosítva, így egy tökéletes, elegáns esti öltözéket alkotva.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Whowhatwear

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
Egy betörő ugye igyekszik minél hamarabb távozni a helyszínről, de ez a bűnöző nem így volt vele, inkább bizarr dolgokba kezdett.
Sztárok
Brooke Shields nagyobbik lánya, a 21 esztendős Rowan rengeteget örökölt édesanyja szépségéből, sőt annyira hasonlít rá, hogy nehéz köztük különbséget tenni.
Fashion&Beauty
Egy dolgot biztosan kijelenthetünk Anne Hathawayről: legyen szó bármilyen nyilvános eseményről, mindig sikerül lenyűgöznie a jelenlévőket, még akkor is, ha nem ő a fő attrakció.