Katalin visszatért: először mutatkozott kemoterápiája óta a hercegné, így néz ki most

A walesi hercegné férje társaságában mutatkozott a minap, és remekül mutattak egymás oldalán összeillő outfitjükben.

Váratlan megjelenés

Katalin nemrégiben egy megható, családi videóban jelentette be, hogy a nyár végén kemoterápiás kezelése is véget ért, azt azonban egyelőre nem lehet megmondani, hogy a hercegné végleg kigyógyult-e rákos megbetegedéséből. Úgy tűnik azonban, hogy Vilmos neje egyre jobban érzi magát: a nyáron kétszer hosszú hónapok után már megjelent a nyilvánosság előtt a hercegné, most pedig ismét férje társaságában mutatkozott, teljesen váratlanul, a palota ugyanis a szokásoktól eltérően nem jelentette be, hogy Katalin részt vesz majd egy zártkörű találkozón. Nos, a jövendőbeli királyi pár Southportba látogatott, és maga az ok is megható, hogy miért mentek oda – galériánkban mutatjuk Vilmos és Katalin összeillő, csodás öltözékét!

Még júliusban hárman meghaltak egy késelésben a brit Southport nevű településen, amikor is egy 17 éves férfi berontott egy táncórára, és kegyetlenül rátámadt a gyerekekre.
Kattints a további képekért!

Bár Lady Gaga nevét az egész világ ismeri, sokan még csak nem is hallottak a szupersztár anyjáról, Cynthia Germanottáról, aki 70 évesen is úgy fest, akár egy díva.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
Egy betörő ugye igyekszik minél hamarabb távozni a helyszínről, de ez a bűnöző nem így volt vele, inkább bizarr dolgokba kezdett.
Sztárok
Brooke Shields nagyobbik lánya, a 21 esztendős Rowan rengeteget örökölt édesanyja szépségéből, sőt annyira hasonlít rá, hogy nehéz köztük különbséget tenni.
Fashion&Beauty
Egy dolgot biztosan kijelenthetünk Anne Hathawayről: legyen szó bármilyen nyilvános eseményről, mindig sikerül lenyűgöznie a jelenlévőket, még akkor is, ha nem ő a fő attrakció.