Ez az 5 dolog a házban boldogtalanságot és balszerencsét hoz rád: dobd ki őket mielőbb!

Ha te sem szeretnéd, hogy otthonodat negatív energiák járják át, akkor mindenképp érdemes leltároznod, és megszabadulnod azoktól a dolgoktól, amelyek bevonzzák a rosszat.

Szabadulj meg tőlük még ma!

Szinte nincs olyan ember, aki ne vágyna egészségre, boldogságra, anyagi jólétre, szerelemre, és úgy összességében egy nyugalmas és jó életre. Nos, sokan nem hisznek benne, pedig a tárgyak, amelyekkel otthonunkban körülvesszük magunkat, hozzájárulnak ahhoz, hogy milyen energiák uralkodnak otthonunkban és az életünkben, éppen ezért nem árt tisztában lenni azzal, hogy melyek azok a dolgok, amiket mindenképp érdemes kiiktatni a lakásunkból, mert ezek csak a balszerencsét, a boldogtalanságot és a negativitást vonzzák. Galériánkban öt olyan tárgyat mutatunk, amelyektől jobban teszed, ha még ma megszabadulsz és inkább kidobod őket, ha hiszel a Feng Shuiban és jót akarsz magadnak!

Ha volt olyan dekorációs elem az otthonodban, ami eredetileg párban volt, ám az egyik fele elveszett, esetleg eltört (ha mondjuk egy szép bögréről vagy pohárról van szó), akkor jobban teszed, ha a megmaradót is kidobod, a páratlan dolgok ugyanis nem hoznak szerencsét az életedbe.
Kattints a további képekért!

Készen állsz egy újabb fantasztikus halloween-i hangulatú képjátékra?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Sztárok
A TV2-nek el kellett fogadnia, hogy Rúzsa Magdinak kemény feltételei lesznek, hogy elvállalja a zsűrizést az új Megasztárban.
Egészség
Október 10., a lelki egészség világnapja.
Lifestyle
Sokan utálják, hogy innentől kezdve, még a sörös doboz is 50 forintba kerül. Azonban a magyarok leleményesek.