Utazás

A légiutas-kísérő figyelmeztet: ezért ne használj soha vécépapírt, ha a repülőgép mosdójában van dolgod

Az emberek többsége eleve nem szívesen használja a mellékhelyiséget a repülőn, de a szükség nagy úr, és ha már arrafelé akad dolgod, nem árt, ha egy-két alapszabállyal tisztában vagy.

Felejtsd el a vécépapírt a repülőn!

A TikTokon @cierra_mistt felhasználónévvel nyomul az a légiutas-kísérő, aki rengeteg repüléssel kapcsolatos tanácsot osztott már meg hűséges követőivel. A stewardess most épp azt tanácsolja az internetezőknek, hogy ha egy repülőút során dolguk akadna a mosdóban, soha, semmilyen körülmények között ne használjanak vécépapírt - írja a Mirror. Mindez elsőre meglepőnek tűnhet, hiszen élesen ellentmond a higiénia alapvető szabályainak. Ilyesmiről persze valójában nincs szó: a légiutas-kísérő valami egészen más alternatívát ajánl a vécépapír helyett. Lapozd fel galériánkat: a most következő tanácsot neked is érdemes lesz megszívlelned!

A stewardess szerint a hagyományos vécépapír helyett sokkal jobb választás a papír kéztörlő, mely magasabb minőséget képvisel és nehezebben szakad, illetve foszlik szét.
Kattints a további képekért!

A Turkish Airlines nevű török légitársaság járata Seattle-ből tartott Isztambulba, amikor a pilóta hirtelen eszméletét vesztette.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Utazás
Lifestyle
Nem című regényével Kemény Lili nyerte el idén a legjobb első prózakötetesnek járó Margó-díjat, amelyet az Őszi Margó Irodalmi Fesztivál megnyitóján adtak át. A Margó x Erste #higgymagadban...
Sztárok
A TV2-nek el kellett fogadnia, hogy Rúzsa Magdinak kemény feltételei lesznek, hogy elvállalja a zsűrizést az új Megasztárban.
Lifestyle
Ha van teljesen felesleges bankjegy a magyar emberek szerint, akkor az az 5 forintos. Sokan szeretnék, hogyha az 1 és a 2 forintos sorsára jutna.