Hunyadi Donatella édesanyjával való kapcsolatáról mesélt: ezért olyan különleges a viszonyuk – Interjú

Hunyadi Donatellát nem csupán bájos szépséggel, hanem párját ritkító énekhanggal is megáldotta a sors, így előadó-művészként az ő életében is fontos szerepet játszik az ihlet. A Femcafe.hu 2024-es Inspiráló Nők Estje gálára édesanyjával, Kiszel Tündével érkezett, akivel közösen arról beszéltek, egymásból hogyan tudnak motivációt meríteni, a fiatal tehetség pedig közeljövőben megvalósuló terveibe is beavatott.

Anya és lánya együtt gálázott

Habár Hunyadi Donatella a szemünk előtt nőtt fel, azt a legtöbben sokáig nem is tudták róla, milyen óriási zenei tehetsége van – mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy az érettségi után felvételt nyert a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemre, ahol tavaly klasszikus ének előadóművészi diplomát szerzett, azóta pedig egyre komolyabb és nívósabb munkalehetőségekkel, fellépésekkel keresik meg – sőt, a tavalyi Dancing with the Starsban remek tánctudását is megcsillogtatta. A 23 esztendős híresség korábban elmondta, édesanyjának, Kiszel Tündének hatalmas szerepe volt abban, hogy ezen az úton indult el, ugyanis már kislányként megszerettette vele a komolyzenét. Anya és lánya a Femcafe.hu idei Inspiráló Nők Estje gálára is együtt érkezett, ahol ihletről, motivációról, valamint szoros kapcsolatukról kérdeztük őket, valamint kíváncsiak voltunk arra is, milyen tervei vannak a közeljövőben Donatellának.

A teljes interjút az alábbi videóban tudod meghallgatni:

Október 7-én, hétfő este Budapest egyik legimpozánsabb épületében, a Magyar Zene Házában ünnepelte az év leginspirálóbb nőit a Femcafe.hu – a nagyszabású gálára idén immáron hatodik alkalommal került sor. Az esemény egyik leggyönyörűbb sztárvendége Balogh Edina volt, aki mesélt nekünk a jövő héten induló Nyerő Páros című reality új évadáról is.

Leadfotó: Femcafe.hu

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
A két elragadó üzletasszony ezúttal is vonzotta a tekinteteket, ami nem is csoda, hiszen lélegzetelállítóan gyönyörű estélyi ruhákban érkeztek az Inspiráló Nők gálára.
Fashion&Beauty
A magyar sztárvilág krémje szebbnél-szebb estélyi ruhákban tündökölt a vörös szőnyegen.
Sztárok
A színészházaspár élete kívülről rendkívül boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnik, pedig a világot jelentő deszkákon a késhegyre menő vitáktól sem riadnak vissza.