„Ettől vagyunk izgalmasak” - Sütő Enikő szerint ez tesz egy nőt igazán inspirálóvá – Interjú

Sütő Enikő messzi földön híres szépségéről és bájáról ódákat lehetne zengeni, az pedig csak hab a tortán, hogy a hatodik X. felett is pont olyan remek formában van, mikor évtizedekkel ezelőtt – erről mi magunk is meggyőződhettünk személyesen a hatodik alkalommal megrendezett Inspiráló Nők Estje gálán, ahol lehetőségünk nyílt beszélgetni az egykori szupermodellel.

Csodás a kisugárzása

Sütő Enikő huszonéves volt csupán, amikor karrierje szárnyra kapott: a Fabulon márka arcaként vált ismertté a hetvenes években, rövidesen pedig az ország egyik legtöbbet foglalkoztatott sztármanökenje, no meg a férfiak elsőszámú nőideálja lett. Szakmai pályafutása során azonban azt is bebizonyította, hogy nem csupán párját ritkító szépségével tudja felhívni magára a figyelmet, ugyanis a modellkedés, valamint a divatbemutatókon való munka mellett diplomát szerzett az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, nyolc esztendeig dolgozott jogászként, majd saját kozmetikai céget, később pedig manökeniskolát alapított, napjainkban pedig elmondhatja, hogy övé hazánk legrégebbi modellstúdiója. Rengeteg hölgynek mutat példát azzal is, hogy továbbra is fantasztikus, kirobbanó formában van, s bár friss fotóit látva eddig sem akartuk elhinni, hogy idén ünnepelte a 66. születésnapját, az idei Inspiráló Nők Estje gálán csak még inkább leesett az állunk, amikor lehetőségünk nyílt beszélgetni vele. Enikő csodásan nézett ki a rendezvényen, ahol a Femcafe.hu-nak arról nyilatkozott, mi jelenti számára az ihletet, de azt is kifejtette, ő mit tekint egy nőben inspirálónak.

A Femcafe.hu 2024-ben immár hatodik alkalommal rendezte meg az év egyik legjobban várt, nagyszabású eseményét, az Inspiráló Nők Estjét. A hagyományteremtő szándékkal alapított Femcafe Gálán ezúttal is olyan hölgyeket díjaztunk, akik tevékenységükkel, hozzáállásukkal, személyiségükkel példaként szolgálhatnak mindenki számára. Olvasóink különböző felületeinken ismerkedhettek meg a díj 6 kategóriának jelöltjeivel, akikre online adhatták le szavazataikat közel egy hónapon át. A kategóriák nyerteseit ezúttal is egy színvonalas gálaesten díjaztuk az impozáns Magyar Zene Házában. A csillogó esemény műsorvezetői Nagy Réka és Gönczi Gábor voltak, a hangulatot pedig különleges zenei produkciók varázsolták igazán ünnepivé.

Leadfotó: Femcafe.hu

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Sztárok
Rendkívül elegánsan érkezett az Inspiráló Nők Estje gálára Szarvas Andi, aki a helyszínen többek között arról mesélt a Femcafe.hu-nak, mit szóltak a párjával, mikor megtudták, hogy szülők lesznek.
Sztárok
Sütő Enikő messzi földön híres szépségéről és bájáról ódákat lehetne zengeni, az pedig csak hab a tortán, hogy a hatodik X. felett is pont olyan remek formában van, mikor évtizedekkel ezelőtt – erről...
Lifestyle
A Femcafe.hu 2024-ben immár hatodik alkalommal rendezte meg az év egyik legjobban várt, nagyszabású eseményét, az Inspiráló Nők Estjét. A hagyományteremtő szándékkal alapított Femcafe Gálán ezúttal...