Sztárok

Mikes Anna elszólta magát: a táncművész bejelentése borít mindent, amit Krausz Gáborral való párkapcsolatáról gondoltunk

A táncművész, aki idén már nem szerepel a Dancing with the Stars című népszerű showműsorban, úgy érzi, teljesen új életszakaszhoz érkezett.

A családalapítás küszöbéhez érkeztek?

Mikes Anna, a közkedvelt táncművész idén már nem szerepel a TV2 nagysikerű táncos showműsorában, a Dancing with the Starsban. A celebritás igyekszik kicsit elvonulni a rivaldafénytől (már amennyire ez lehetséges), hiszen úgy érzi, vadonatúj szakaszhoz érkezett az élete, és a mókuskerék folyamatos pörgetése helyett amúgy is szeretne némi időt szakítani a kikapcsolódásra, az apró, hétköznapi örömök megélésére. Mikes és partnere, Krausz Gábor sztárséf Magyarország egyik legkedveltebb sztárpárjának számítanak. Noha csak egy éve vannak együtt, máris rendkívüli harmónia jellemzi a mindennapjaikat - nem is meglepő, hogy hűséges rajongóik már azt találgatják, mikor vágnak bele a családalapításba. Nem is olyan régen Krausz Gábor mesélt arról, hogy ez a pillanat közelebb lehet, mint eddig gondoltuk, de Mikes Anna most erre a vallomásra is rákontrázott - szúrta ki a Blikk.

A táncművész a Meglepetés magazinnak elárulta: hosszú ideig élsportolóként kereste a kenyerét, majd jött a DWTS, mely új kapukat nyitott meg előtte, most viszont lecsendesült körülötte minden, ő pedig hallatlanul élvezi az új helyzetet.
Kattints a további képekért!

Simon Kornél a Magyar Hang Mindenki függő című műsorában mesélt arról, hogy egyre elhatalmasodó alkohol- és drogfüggősége még a házasságát is veszélybe sodorta.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp