George Clooney ritkán látott, 85 éves édesanyja elbűvölő szépség volt fiatalon: Nina a mai napig ragyog

Nagyon úgy tűnik, hogy a Clooney-családban remek genetika öröklődik: George is minden bizonnyal anyjának köszönheti sármos külsejét.

Szépségkirálynő édesanya

George Clooney manapság két dolog miatt kerül általában a címlapokra: meseszép felesége, Amal végett, vagy legújabb filmjeiben nyújtott nagyszerű alakítása miatt. Persze nem lehet szó nélkül elmenni amellett sem, hogy az Oscar-díjas színész 63 éves kora ellenére is elképesztően jól néz ki, így még mindig a nők álma ő - szuper génjeit minden bizonnyal ritkán látott édesanyjától, Ninától örökölte, aki már 85 éves is elmúlt, de még mindig fantasztikusan fest. Régebben pedig Nina szépségkirálynő is volt - galériánkban mutatjuk, hogy nézett ki anno a sztáranyuka, és milyen most!

George Clooney 1961 májusában látta meg a napvilágot Kentucky államban Nina Bruce Warren és Nick Clooney gyermekeként.
Kattints a további képekért!

A hercegné a minap egy gálán járt Los Angelesben Harry herceg nélkül, és bizony meglehetősen kitett magáért, már ami a kinézetét illeti.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy a Clooney-családban remek genetika öröklődik: George is minden bizonnyal anyjának köszönheti sármos külsejét.
Sztárok
Vasárnap este a Sztárbox hatodik negyeddöntőjében a férfi könnyűsúly, a férfi középsúly és a férfi nehézsúly kategória egy-egy versenyzője mérkőzik meg egymással a ringben. A nézők közül sokan...
Lifestyle
A Bakoknak ma fontos döntést kell meghozniuk. Napi horoszkóp.