Utazás

A hét elején látványos felmelegedés indul, aztán jön a feketeleves: a hátunk közepére sem kívánjuk majd, ami következik

Ismét kegyetlen tréfát űz velünk az időjárás.

Már csak merő illúzió az indián nyár?

Idén meglehetősen kurtára sikeredett a vénasszonyok nyara: bár szeptember első napjaiban még júliusi-augusztusi hőség uralkodott Magyarországon, a Boris ciklon mindent megváltoztatott - jelentős mennyiségű csapadék érkezett hazánkba, és olyan lehűlést kaptunk a nyakunkba, amilyenre egyikünk sem számított. Október első napjai sem a felhőtlen meleg és a békés napsütés jegyében teltek, ám a HungaorMet Zrt. legfrissebb előrejelzése szerint a hét elején fordul a kocka: végre-valahára láthatáron az újabb felmelegedés. Igaz, sajnos ennek sem fogunk sokáig örülni, a hőn áhított indián nyár ugyanis nem tér többé vissza a szezonban. Ha kíváncsi vagy minden fontos részletre, kattints a galériára, és olvass tovább!

Hétfőn hazánk nagy részén már napos, csapadékmentes időre van kilátás kevés gomolyfelhővel, északkeleten azonban várhatóan csak a déli óráktól csökken a felhőzet. A délnyugatira forduló szél nagy területen megélénkül, délnyugaton egy-egy erős lökés is lehet. A csúcshőmérséklet 16 és 22 fok között valószínű.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Lifestyle
Akár több napig is puhák, frissek és omlósak maradhatnak a kenyérszeletek, ha kiprópálod a cikkünkben bemutatott praktikát.
Lifestyle
A csillagok konstellációja olyan helyzeteket teremt, amelyek során ezek az emberek szembesülhetnek anyagi döntéseikkel, és megtapasztalhatják azok következményeit – legyen az pozitív vagy negatív.
Lifestyle
Az élet furcsa és kiszámíthatatlan módokon sodorhat minket szembe múltunkkal.