Meghan felvette élete legvadabb és legmerészebb ruháját: a hercegné tűzpiros szettjétől mindenki álla leesett

A hercegné a minap egy gálán járt Los Angelesben Harry herceg nélkül, és bizony meglehetősen kitett magáért, már ami a kinézetét illeti.

Túl sok lenne?

Meghan Markle nevét akkor ismerte meg a világ, amikor az egykori amerikai színésznő férjhez ment Harry herceghez, ezzel pedig bekerült a brit királyi családba, ahol megannyi szabályt és előírást kellett követnie és betartania. Öltözködés terén például nem viselhetett akármit: a királyi família tagjaként és hercegnéként nem volt helye a szexiskedésnek, így Meghant rendre visszafogott, mégis csinos és nőies szettekben láthattuk a különböző nyilvános eseményeket. A dolgok azonban változnak: Markle már nem tagja hivatalosan a családnak 2020 óta, így a hercegné stílusa is sokkal merészebb, divatosabb és fiatalosabb lett. Ezt bizonyítja az a ruha is, amit Meghan a minap öltött magára: egy olyan vad darabot választott mind szín, mind pedig szabás tekintetében, amire esetében még soha nem volt példa. Galériánkban mutatjuk azt a tűzpiros ruhát, ami egyesek szerint már inkább a "túl sok" kategóriába sorolható egy hercegné számára, mások azonban úgy gondolják, Harry neje sosem volt még ennyire szexi!

Meghan meglepetésszerűen jelent meg a 2024-es Los Angeles-i Gyermekkórház éves gáláján, és azon kívül, hogy a szokásoktól eltérően ezúttal Harry nem tartott vele, a hercegné öltözete is egészen más volt, mint korábban - talán sosem láthattuk még ennyire kivágott ruhában az egykori színésznőt.
Kattints a további képekért!

Ahogyan a Cheat Sheet is írja, Harry egykori testőre kitálalt, és bevallotta, mi az oka annak, hogy a trónörökös roppant mód irigykedik öccsére a mai napig.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Lifestyle
A Bakoknak ma fontos döntést kell meghozniuk. Napi horoszkóp.
Lifestyle
A Halak rengeteg segítséget kap a problémái megoldásához. Heti horoszkóp.
Lifestyle
Ha így készíted a burgonyapürét a továbbiakban, akkor számíthatsz rá, hogy az egész család repetázni fog belőle, és másnapra már tuti nem marad a mennyei köretből.