Nicole Kidman 16 éves lányára alig találni szavakat: Sunday a modellszakma legnagyobb üdvöskéje

Nicole Kidman lánya, a 16 esztendős Sunday Rose komoly mérföldkőhöz érkezett, a napokban ugyanis a párizsi divathét kifutóján lejtett végig, nem kis ámulatot okozva.

Nagy sikerek várnak rá

Nicole Kidmannek nem szokása túl sok bepillantást engedni a magánéletébe, ám azt tudni lehet, hogy hosszú évek óta él boldog házasságban férjével, Keith Urbannal, akit két gyermekkel ajándékozott meg. A lányok, a 16 éves Sunday Rose és a 13 éves Faith Margaret sokáig egyáltalán nem szerepeltek a nyilvánosság előtt, a színésznő azonban idén először úgy döntött, rajongói legnagyobb örömére családjával együtt vörös szőnyegezik, méghozzá annak apropóján, hogy az Amerikai Filmintézet életműdíjjal ismerte el pályafutását. A nagyérdemű egy emberként kapta fel a fejét, amikor a lányok először álltak a fotósok elé, ugyanis a megszólalásig hasonlítanak édesanyjukra, ráadásul úgy tűnik, az idősebbik nővér a nyomdokaiba is lép, legalábbis ami a hírnevet illeti, ő ugyanis a filmvilág helyett a modellkedésben kezdte bontogatni a szárnyait. Mostanra már odáig jutott, hogy neves világmárkák keresik fel közös munka kapcsán, a napokban pedig újabb nagy állomáshoz ért, ugyanis egyenesen a párizsi divathét kifutóján nyűgözhette le a közönséget. Galériánkban megmutatjuk, milyen szenzációsan nézett ki:

Nem esett messze az alma a fájától – nos, ha valakikre biztosan igaz ez a mondás, akkor azok Nicole Kidman lányai, hiszen sokat örököltek édesanyjuk messzi földön híres szépségéből, no meg karcsúságából.
Kattints a további képekért!

Nicole Kidman és Keith Urban 18 éves házasságának titka egy meglepő szabályban rejlik, amelyet talán minden párnak érdemes lennie megfogadnia.

Leadfotó: Araya Doheny/WireImage/Getty Images

Forrás: People

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Sztárok
Ganxsta Zolee kislánya idén már a 17. születésnapját ünnepelhette. A rappernek fel kell készülnie, hogy hamarosan a komolyabb udvarlók is megjelennek.
Sztárok
Nicole Kidman lánya, a 16 esztendős Sunday Rose komoly mérföldkőhöz érkezett, a napokban ugyanis a párizsi divathét kifutóján lejtett végig, nem kis ámulatot okozva.
Fashion&Beauty
Taylor Swift új kedvenc rúzsárnyalata egy igazi Jolly Joker, ráadásul az énekesnő sminkese is úgy gondolja, hogy kiváló választás a szezonra.