Ez az álomszép és olcsó növény akár 50 évig is élhet: szinte semmilyen gondozást nem igényel, mégis feldobja a kertet

Ha te is szeretnéd a kertet olyan növényekkel díszíteni, amelyek évekig is boldogan elélnek, és az idő múlásával is szépek maradnak, akkor mindenképp olvasd el cikkünket.

Ezeket ültesd a kertbe, ha nem szeretnél sokat vesződni

A kertkedvelők pontosan tudják, hogy minden évszakban kemény munka a különböző virágok ápolása, gondozása és karbantartása, azonban egy kertészeti szakértő szerint vannak olyan növények, melyeket azért érdemes megvásárolni, mert nemcsak olcsók és szépek, de még az évenkénti átültetéstől is megkímélhetjük magunkat, ugyanis ezek egy helyen is remekül érzik magukat akár hosszú évekig is. Az egynyári növények bár olcsóbbak, számítanunk kell arra, hogy minden évben újra kell ültetni őket, azonban az évelőket nem: lehet, hogy ezek kicsit drágábbak, de sokkal tovább bírják, és akár évtizedekig is a kertünket díszíthetik. Ahogyan a Mirror is írja, Blythe Yorst kertszakértő és tájépítész két növényt emelt ki, amelyek akár 50 évig is elélnek, ha zavartalanul hagyják őket. Hogy melyekről is van szó, azt galériánkból megtudhatod!

Ha tehát évelő növényeket vásárolunk, azzal rengeteg időt és energiát megspórolhatunk, hiszen ezekkel nincs annyi gond, mint az egynyáriakkal, amit folyamatosan, évről-évre újra kell ültetni, és bár olcsóbbak, sokkal kényesebbek is, mint az évelők.
Kattints a további képekért!

Ha már unod, hogy a lefolyóból állandóan bűz árad, akkor mindenképpen vesd be ezt az olcsó praktikát.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Egészség
Ha te is olyan étrendre vágysz, amely szuper egészséges, és még a szívedet is védik, akkor mindenképp építsd be a mindennapjaidba ezt az öt, fantasztikus egészségügyi előnyökkel rendelkező...
Egészség
Sokan esnek abba a hibába, hogy nem csak alaposan feleszik a hűtőt vacsorakor, de még rossz ételeket is választanak ehhez. Ez bizony az alvásunkba kerülhet!
Lifestyle
A Rák egy véletlen helyzetnek köszönhetően rájön, hogy a párja titkol előle valamit. Hétvégi szerelmi horoszkóp!