Taylor Swift kedvenc rúzsa tökéletes az őszre – Az énekesnő sminkese is erre az árnyalatra esküszik

Taylor Swift új kedvenc rúzsárnyalata egy igazi Jolly Joker, ráadásul az énekesnő sminkese is úgy gondolja, hogy kiváló választás a szezonra.

Nem tudja megunni

Nem túlzás kijelenteni, hogy Taylor Swift korunk egyik legnagyobb popsztárja, akiért a világ minden táján rajonganak korosztálytól függetlenül. Műfajokon átívelő dalszerzői, előadói és üzleti tevékenysége nagyban befolyásolta a zene-, illetve szórakoztatóipart, azonban nem csupán tehetségével, hanem az ízlésével is folyamatosan elkápráztatja a közönségét, fanjai számára pedig mindig nagyon izgalmas, mikor bepillantást nyerhetnek abba, milyen szépségápolási termékekre, valamint ruhamárkákra esküszik imádott énekesnőjük. Az már korábban kiderült, hogy egyik kedvenc illata a Tom Ford Santal Blush parfüm, ami hirtelen akkora szenzáció lett, hogy futótűzként kezdett terjedni a közösségi médiában. Ennek ismeretében nem meglepő, hogy Taylor sminkgyűjteményét is nagy érdeklődés övezi, azoknak pedig, akik eléggé szemfülesek, észrevehették, hogy lecserélte ikonikus vörös rúzsát valami egészen másra, ami mostanság a nagy kedvence lett. Galériánkban eláruljuk, mire esküszik a tizennégyszeres Grammy-díjas sztár!

Egy rajongó mindig nagyon örül annak, amikor megtudhatja, az általa nagyra becsült színésznők, valamint énekesnők milyen termékekkel ápolják bőrüket és hajukat, milyen sminkeket használnak a hétköznapokon, továbbá melyek azok a parfümök, amiket sosem tudnak megunni.
Kattints a további képekért!

Kedden újabb elnökjelölti vita zajlott az Egyesült Államokban, Taylor Swift amerikai énekesnő pedig azt a Kamala Harrist tüntette ki bizalmával, akit a közvélemény-kutatások többsége is az este győzteseként emlegetett. Az előadóművész bejelentését a Donald Trump támogatójaként is elhíresült Elon Musk sem hagyta szól nélkül.

Leadfotó: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Forrás: BYRDIE

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Ganxsta Zolee kislánya idén már a 17. születésnapját ünnepelhette. A rappernek fel kell készülnie, hogy hamarosan a komolyabb udvarlók is megjelennek.
Sztárok
Nicole Kidman lánya, a 16 esztendős Sunday Rose komoly mérföldkőhöz érkezett, a napokban ugyanis a párizsi divathét kifutóján lejtett végig, nem kis ámulatot okozva.
Fashion&Beauty
Taylor Swift új kedvenc rúzsárnyalata egy igazi Jolly Joker, ráadásul az énekesnő sminkese is úgy gondolja, hogy kiváló választás a szezonra.