Sokkoló dolog derült ki Matthew Perry haláláról, teljesen a plafonon vannak a rajongók

Matthew Perry bár már jó ideje elhunyt, de a halála miatt továbbra is zajlanak a fejlemények. Most az egyik orvos vallotta magát bűnösnek.

Akár tíz év börtönt is kaphat

A Jóbarátok sorozat Chandlerét, azaz Matthew Perryt 54 éves korában találták holtan Los Angeles-i otthonában, egy medencében. Kezdetben a halál okát fulladásnak vélték, de később kiderült, hogy a ketamin akut hatása okozta.

Perry ilyen infúziós terápiát kapott szorongás és depresszió kezelésére, ám az utolsó kezelés másfél héttel a halála előtt volt. A boncolás során nem találtak metamfetamin vagy fentanil nyomait a szervezetében.

A Perry halálával kapcsolatos ügyben eddig öt személy ellen emeltek vádat, köztük két orvos és a színész asszisztense ellen. A galériánkban megmutatjuk, hogy mik az új fejlemények!

Matthew Perry halála mélyen megrázta a szórakoztatóipart és a rajongókat. Kollégái és barátai, köztük a “Jóbarátok” szereplői, nyilvánosan is kifejezték gyászukat és részvétüket. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer közös nyilatkozatban emlékeztek meg barátjukról, kiemelve humorát, kedvességét és a közös emlékeket.
Kattints a további képekért!

Matthew Perry egy kétszer Oscar-díjas színésszel futott össze, mielőtt meghalt volna.

Leadfotó: MAX

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Egészség
Ha te is olyan étrendre vágysz, amely szuper egészséges, és még a szívedet is védik, akkor mindenképp építsd be a mindennapjaidba ezt az öt, fantasztikus egészségügyi előnyökkel rendelkező...
Egészség
Sokan esnek abba a hibába, hogy nem csak alaposan feleszik a hűtőt vacsorakor, de még rossz ételeket is választanak ehhez. Ez bizony az alvásunkba kerülhet!
Lifestyle
A Rák egy véletlen helyzetnek köszönhetően rájön, hogy a párja titkol előle valamit. Hétvégi szerelmi horoszkóp!