Sztárok

Eldőlt Diego Maradona földi maradványainak sorsa

A 20. század egyik legnagyobb futballistája 2020. november 25-én, 61 éves korában távozott az élők sorából.

Egy mauzóleumba szállítják a földi maradványait

San Isidro város bírósága engedélyezte Diego Maradona földi maradványainak átszállítását az argentin főváros központjában épülő mauzóleumba - adta hírül a Clarín című Buenos Aires-i újság. A bírósági hozzájárulást a néhai futballsztár lányai, Dalma és Giannina kérvényezték - írja az MTI.

A minden idők egyik legkiválóbb futballistájaként számon tartott Maradona jelenlegi sírja Buenos Aires külvárosában, a Bella Vista temetőben van. Lányai szerint apjuk végső nyughelyének méltó környezetben ott kell lennie, ahol bárki tiszteleghet az argentin futball legendájának emléke előtt.
Kattints a további képekért!

Saját otthonában raboták ki Roberto Baggio aranylabdás futballistát, miközben a legendás sportoló az Európa-bajnokság egyik legizgalmasabb mérkőzését nézte.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Sztárok
Utazás
Az előttünk álló hétvégéken több fővárosi villamosvonalon is pályakarbantartást végeznek. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közölte: a karbantartásban az 1-es, a 12-es és a 14-es villamosok...
Sztárok
A brit királyi család azon rajongóinak, akik figyelemmel kísérték a 2024-es nyári olimpiai játékokat, szemet szúrhatott, hogy az egyébként szenvedélyes sportimádatáról ismert Vilmos herceg egyetlen...
Lifestyle
Megtalálod a nyalókát a jégkrémek között? Ha sikerrel jársz, egyúttal bebizonyítod, hogy tényleg toronymagas az IQ-d!