Sztárok

Kitálaltak az érintettek a "diktátor" és "démon" Meghanról: rettegésben tartotta alkalmazottjait a hercegné

Míg a sussexiek néhány korábbi beosztottja szerint Meghan egy "magassarkús diktátor", addig többen is kiálltak a hercegné mellett, és fura e-mail szabályáról is vallottak.

Vajon ki mond igazat?

Megfélemlítés, toxikus munkahelyi környezet, megalázó bánásmód – többek között ezekkel gyanúsították annak idején Meghant és Harryt a hercegi pár egykori alkalmazottjai, akiknek ügyében kivizsgálás is indult akkor. Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, a szolgálók szerint Meghan egyenesen elviselhetetlen volt, a mosoly és kedvesség pedig csak egy álca, amit a hercegné a külvilág felé mutat, ám együtt élni vele és elviselni őt a nap 24 órájában egészen más tészta. Meghant tehát egy kemény, kegyetlen főnökként jellemezték az alkalmazottak, akit Az ördög Pradát visel című film „gonosz” főszereplőjéhez, Miranda Priestly-hez hasonlítottak. Az egyik beosztottja munkáját például minősíthetetlennek nevezte, és azt mondta az illetőnek, ha bárki mást megkérhetne arra, hogy lássa el a feladatot, akkor biztosan megtenné, míg egy másik szolgálóval gyakorlatilag minden nap üvöltött és kiabált, ami olykor jó pár óráig is eltartott. Nos, ezekkel a vádakkal egybevágnak a Meghanról szóló friss állítások is: szeptember elején a Hollywood Reporter közölt olyan idézeteket Meghan korábbi alkalmazottjaitól, melyek arra vonatkoztak, hogy mindenki rettegett a hercegnétől, ám az US Weeklynek adott interjúkban öt jelenlegi és volt beosztott ennek épp az ellenkezőjét állította, és Meghan védelmére keltek. Galériánkból megtudhatod, kik és miket mondtak a hercegnéről pontosan!

"Lekicsinyli az embereket, és egyáltalán nem fogadja meg senki tanácsát. Harry és Meghan is rossz döntéshozók, gyakran meggondolják magukat egy-egy dologgal kapcsolatban, ám a herceg egy elbűvölő és kedves ember, míg a felesége egyszerűen szörnyű" - állítja az egyik bennfentes, míg egy másik úgy nyilatkozott, hogy Meghan "diktátorként, füstölögve és üvöltözve masírozott végig a palota folyosóin nap mint nap", és még a felnőtt, férfi alkalmazottakat is gyakran megríkatta.
Kattints a további képekért!

Vilmos herceg nagyon művelt, képzett és tájékozott előkelőség, aki számos dologhoz ért, ráadásul van egy kevésbé ismert tehetsége, ami bár nem túl hasznos, felesége mégis odáig van érte.

Leadfotó: Getty Images, Forrás: New York Post

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp