Így tudod kiszúrni a Google Térképen, ha át akar verni egy étterem vagy szálloda

Rengeteg ember használja már a Google Térképét, ahol azt is meg szoktuk nézni, hogy egy étteremre, vagy egy szállásra milyen értékeléseket adnak mások. Azonban mi történik, ha csőbe húznak minket?

Megmutatjuk, hogy tudod kiszűrni a trükközőket

A Google Térkép (Google Maps) az egyik legnépszerűbb és legszélesebb körben használt térképszolgáltatás a világon. Az alkalmazás nemcsak a navigációban segít, hanem számos egyéb funkcióval is rendelkezik, amelyek megkönnyítik a mindennapi életet. Főleg azok hálásak nekik, akiknek a tájékozódási képességük a béka feneke alatt volt.

A Google Térkép folyamatosan fejlődik és friss funkciókkal bővül. Mostanság remek újítás volt a Live View funkció, amely kiterjesztett valóság (AR) technológiát használ a gyalogos navigációhoz.

Viszont mi a helyzet akkor, ha szállodát vagy éttermet keresünk, és ezek csőbe akarnak minket húzni? Erre is van megoldás, és a galériánkban megmutatjuk, hogy mi az!

A hamis értékelések komoly problémát jelenthetnek a Google Térképen, mivel félrevezethetik a felhasználókat vagy éppen károsíthatják a vállalkozások hírnevét, ha valaki bosszúból húz le egy helyet.
Kattints a további képekért!

A Google kiadta a figyelmeztetést, mivel fertőzött alkalmazások kerültek a Play Áruházba. Az új kártevő tényleg rendkívül veszélyes.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Fashion&Beauty
Hailey Bieber új körömdizájnja kissé eltér attól, amit korábban megszokhattunk tőle: a híresség a halványrózsaszín és az áttetsző manikűrstílus helyett most jóval látványosabbra vágyott, a...
Fashion&Beauty
Nincs olyan, akinek ne állna jól, így nem csoda, hogy minden nő egy ilyen darabra vágyik ősszel.
Lifestyle
A Bika ma vigyázzon arra, hogy kivel és mit oszt meg a magánéletéről. Napi horoszkóp.