Palvin Barbi észbontóan rövid miniszoknyába bújt: rabul ejtett mindenkit a megjelenésével

A londoni, a milánói és a New York-i mellett a párizsi fashion week az egyik legjelentősebb esemény a divatvilágban, ahonnan természetesen a gyönyörű Palvin Barbi sem hiányozhat soha.

Pazarul festett, mint mindig

Szeptember 23-tól október 1-jéig tartott a párizsi divathét, melynek során nem csupán a bámulatos manökenekben, hanem a világhírű márkák nagyköveteiben is lehetett gyönyörködni – például, ahogyan azt megírtuk, a L’Oreal idén immáron hetedik alkalommal megrendezett Walk Your Worth show-ját olyan A-listás sztárok nyitották, mint Kendall Jenner, Cara Delevingne, Jane Fonda és Eva Longoria. Az elmúlt napokban szenzációsabbnál szenzációsabb bemutatókkal nyűgöztek le mindenkit a tervezők, az egyik legtöbbet emlegetett pedig Stella McCartney műsora volt, melynek során a környezettudatosságot és az etikus divatot előtérbe helyező dizájner a 2025 tavasz-nyári Haute Couture kollekciójának darabjait sorakoztatta fel, a kifutón pedig a mindig csodálatos Palvin Barbi is végig lejtett. A magyar szupermodell elképesztően vagány szerelésben mutatkozott, a róla készült felvételek mellett pedig vétek lenne elmenni szó nélkül; galériánkban megmutatjuk, milyen pazarul nézett ki!

A Stella McCartney által alapított divatház létrejötte óta azt az irányvonalat követi, miszerint az alkotási folyamatnak a fenntarthatóság és a környezettudatosság elvei mentén kell zajlania.
Kattints a további képekért!

A porcelánbaba szépségű magyar szupermodellt már többször is láthattuk fürdőruhában, valamint szexi outfitekben, de olyan keveset takaró bikiniben, mint amilyet most magára húzott, talán még sosem.

Leadfotó: Lionel Hahn/Getty Images

Forrás: GRAZIA

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Majka és Hajni már nagyon régóta alkotnak egy párt. Előbbi talán nem is gondolta volna, hogy egy férfi elő fog tűnni a párja múltjából.
Lifestyle
A Nyilast nem kíméli a sors és stresszes hónap elé néz. Íme az október havi egészség horoszkóp.
Sztárok
Ha még te sem szerezted be az őszi, átmeneti kabátodat, akkor mutatunk egy olyat, amit imádni fogsz.