Fridgescaping: értelmetlen trend hódít, de tény, hogy sosem láttunk még ennél szebb hűtőket - fotók

A TikTok népe most azt szeretné, ha a hűtőnket is dekorálnánk...belülről.

Hódít a fridgescaping

Mit szoktál a hűtőszekrényedben tartani? Valószínűleg élelmiszereket, gyógyszereket, vagy esetleg olyan kozmetikumokat, amelyeket hűvös helyen kell tárolni. Azonban a legújabb TikTok trend szerint ez már a múlté! Idén egy új jelenség, a fridgescaping hódít, amelynek lényege, hogy a hűtőnket már nem csak kívülről, de belülről is dekoráljuk. A trend arra ösztönzi a lelkes hobbilakberendezőket, hogy ne csak praktikus tárolásra használják a hűtőt, hanem egyfajta művészeti kiállítássá formálják azt - derül ki a Bonami közleményéből. Az ételeket mutatós tálakba és tárolókba rendezik, majd a szabad helyeket feldobhatják szobrokkal, virágokkal, tükrökkel vagy akár LED-szalagokkal is. A lehetőségek száma végtelen, csak a képzelet és a pénztárca szabhat határt.

Hogy néz ki ez a gyakorlatban? Fotókért kattints a galériára!

A hűtő belső dekorálásának trendje Eve Scampoli TikTok felhasználóhoz köthető, aki meglepő szokásáról készít videókat a platformon. Szerinte a hűtőszekrény az a hely, ahova szinte minden vendégünk benéz, amikor átjön, és akaratlanul is véleményt alkotnak rólunk annak tartalma alapján. Ezért fel is veti a kérdést: miért ne díszíthetnénk ki, hogy ne csak kellemes látványt nyújtson, hanem jó benyomást is keltsen? Az ő hűtőszekrénye például olyan elemekkel van díszítve, mint az élő orchidea, eukaliptuszágak, sőt még egy bekeretezett fényképet is elhelyezett a macskájáról a polcokon. A hűtőszekrényre egyfajta önkifejezési lehetőségként tekint, amivel megmutathatja saját sítlusát, kreativitását és tiszteletét is kifejezheti a háztartási gép előtt. A kommentelők vegyesen reagáltak Scampoli hűtőjének látványára. Sokakat lenyűgözött és inspirált, míg mások inkább újgazdag hóbortnak, felesleges és furcsa szokásnak tartották. A negatív vélemények azonban nem szegték kedvét, hiszen @gardenof_eve néven továbbra is rendszeresen oszt meg tippeket a hűtő dekorálásához.
Kattints a további képekért!

Az őszi feng shui tippek segítségével harmonizálhatod otthonod energiáit és olyan teret hozhatsz létre, amely támogatólag hat az évszak során.

Fotók: Bonami

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Jason Momoa és Lisa Bonet ritkán látott fia, a 15 éves Nakoa-Wolf ha akarná, sem tudná letagadni édesapját, sőt: a tinédzser egy az egyben úgy néz ki, mint az Aquaman sztárja.
Utazás
Egy új globális felmérésből kiderült, hogy melyek azok a legfurcsább tárgyak, amiket a vendégek az idei utazásaik során ott felejtettek a szállodai szobákban — és ezek közül néhánytól biztos leesik...
Lifestyle
Egy mosoly ugyan kedvességet és pozitivitást sugallhat a mindennapokban, de az igazolványképeken inkább zavaró tényezőnek számít.