Utazás

Kényszerleszállást hajtott végre a repülőgép: őrület, mit tett a pilóta az utasokkal, miután földet értek

Kényszerleszállást hajtott végre a United Airlines San Francisco-ból Houstonba tartó járata, miután az egyik utast rosszullét fogta el a mosdóban. A pilóta döbbenetes gesztust tett a rémüldöző-bosszankodó utasok felé, amikor földet értek.

Mindenki szájtátva figyelte a pilóta reakcióját

Az indy100.com szerint kényszerleszállást hajtott végre a United Airlines San Francisco-ból Houstonba tartó járata, miután valaki rosszul lett és összeesett a mosdóban. A repülőgép végül az új-mexikói Albuquerque-ben ért földet, s ezt követően megkezdődött a bajba jutott utas szakszerű orvosi ellátása. Igen ám, de egy ilyen szituációban minden utason úrrá lesz a feszültség és a nyugtalanság: amikor hírül veszik, hogy kényszerleszállás következik, általában bepánikolnak, majd bosszankodni kezdenek, amiért hosszú órákkal később érkeznek csak meg a célállomásukhoz. Nos, a United Airlines szóban forgó járatának utasainak leesett az álla, amikor meglátták, milyen gesztusra vetemedett a landolás után a pilóta.

A felhők között - na jó, azért landolás után is - a poklok poklát élték át az utasok, ám rögtön meghatódtak, amikor értesültek a melegszívű pilóta fantasztikus meglepetéséről.
Kattints a további képekért!

Az utazási ipar bennfentesei felfedték, hogy melyek azok a dátumok, amelyeket ajánlott elkerülni repjegyfoglaláskor a karácsonyi időszakban.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Utazás
Sztárok
Míg a sussexiek néhány korábbi beosztottja szerint Meghan egy "magassarkús diktátor", addig többen is kiálltak a hercegné mellett, és fura e-mail szabályáról is vallottak.
Utazás
Ha látnivalókban gazdag és pénztárcabarát megoldásokat keresel, az alábbi városok jó választások lehetnek egy felejthetetlen őszi kiruccanáshoz.
Sztárok
Frank Darabont, A remény rabjai és a Halálsoron című kultikus Stephen King-adaptációk rendezője 11 évvel ezelőtt fújt visszavonulót: azóta egyetlen direktori munkát sem vállalt. Most viszont -...