Visszatért a 90-es évek kedvenc ruhadarabja: mindenhol ezt fogod látni idén ősszel

Nincs olyan, akinek ne állna jól, így nem csoda, hogy minden nő egy ilyen darabra vágyik ősszel.

Az ősz slágerdarabja

A farmer overál az 1990-es években vált igazán népszerűvé, azóta pedig egyfajta időtlen darab lett, amely mindig visszatér a trendekbe, különösen a retró stílus kedvelői körében. Idén ősszel a divatmárkák teljesen új dimenzióba helyezték a farmer oveált: modern szabásvonalakkal, sokféle színben és különböző díszítésekkel láthatjuk a boltok polcain, így biztosan minden nő megtalálja az ízlésének megfelelőt. A farmer overál egyik legnagyobb előnye, hogy rendkívül kényelmes és praktikus viselet, laza szabása miatt sokféleképpen kombinálható. Akár önmagában is megállja a helyét, de egy fehér pólóval és sportcipővel párosítva tökéletes hétvégi szett lehet, a hidegebb napokon pedig egy pulóverrel, blézerrel vagy bőrkabáttal és bokacsizmával kombinálva stílusos megjelenést kölcsönöz a hétköznapokon is.

Kattints a galériára és mutatjuk a hazai kínálat legdivatosabb farmer overáljait 20 ezer forint alatt:

Ha reggel késésben vagy és nem tudod, hogy mit viselj, csak kapj fel egy farmer overált egy bokacsizmával és már kész is a stílusos, hétköznapi outfit. Mango gombos farmer overál: 8.995 HUF
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Majka és Hajni már nagyon régóta alkotnak egy párt. Előbbi talán nem is gondolta volna, hogy egy férfi elő fog tűnni a párja múltjából.
Lifestyle
A Nyilast nem kíméli a sors és stresszes hónap elé néz. Íme az október havi egészség horoszkóp.
Sztárok
Ha még te sem szerezted be az őszi, átmeneti kabátodat, akkor mutatunk egy olyat, amit imádni fogsz.