Ide menekült el Rúzsa Magdi Magyarországról, ahol igazi csodákat fedezhet fel

Rúzsa Magdi hátat fordított Magyarországnak, persze csak egy kicsi időre. Megmutatjuk nektek, hogy mit érdemes ezen a helyen felfedezni!

Az énekesnő gyönyörű helyszínt választott

Rúzsa Magdi karrierje a Megasztár megnyerésével indult, és azóta számos sikeres albumot adott ki. A zenéjében ötvözi a pop, rock és népzenei elemeket, ami különleges hangzást kölcsönöz a szerzeményeknek.

Az évek során több arany- és platinalemezt is letett az asztalra, és számos nagy koncertet adott Magyarországon és külföldön egyaránt. A tévében is találkozhatnak vele a nézők, mivel ott van a Megasztár zsűrijében, ami anno elindította a karrierjét.

A művésznő ugye 2022-ben életet adott a hármas ikreinek, ami alaposan átalakította az életét. Most azonban kicsit el tudott menekülni a hétköznapokból egy gyönyörű helyre. A galériánkban megmutatjuk, mit érdemes felfedeznie az arra járóknak, na meg persze Rúzsa Magdiéknak, ha már ott romantikáznak.

Az énekesnő Spanyolország legnagyobb szigetéről, Mallorcáról jelentkezett be. Ahogyan a fotón látszik, a tengerparton iszogatnak, nagyon jól érzik magukat élete szerelmével.
Kattints a további képekért!

Nem akarta visszafogni a véleményét Rúzsa Magdi, aki jelenleg úgy látja, hogy nagyon rossz úton jár az emberiség. Ő inkább teljesen másra neveli a hármas ikreit.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Minderről maga a néhai hercegné vallott Andrew Mortonnak, akivel Diana titokban együtt dolgozott életrajzának elkészítése miatt, így mindenféle bennfentes információt közölt a férfival.
Sztárok
Dér Heni leleplezett néhány titkot, de kiderült, hogy az idei Nyerő Páros szereplőinek, Miskovits Marcinak és Nicola Nicoleta-nak már mások az igényeik, ha leszáll az éj, és bebújnak az ágyba.
Sztárok
Harry herceg a minap részt vett a WellChild Awards díjátadón Londonban, ahol a jelenlévő gyerekekkel is beszélgetett, a csevegés során pedig elárult egy aranyos titkot kislányáról, Lilibet...