Shane Tusup még jobban a padlóra került a Sztárbox miatt, minden az arcára volt írva

Nem elég, hogy Shane Tusup dühös volt azért, mert a Sztárboxban elvesztette a meccset, de továbbra is ezzel szívatják.

Ráadásul ebbe a poénba most Hosszú Katinka is belekerült

Vissza kell mennünk először kicsit a múltba, hogy felidézzük a Sztárbox negyedik versenynapját. A férfi könnyűsúly kategóriában Shane Tusup és Torghelle Sándor mérte össze erejét, de a kettejük mérkőzése rögtön az első menetben véget ért.

Pedig Shane Tusup párszor oda is szúrt a médiában a volt focistának, ráadásul azt mondta, úgy érzi magát, mintha az olimpiára készülne.

Torghellében benne volt a düh, és keményen nekirontott Tusupnak. A gongszó után felrobbant a két sportember kesztyűje, záporoztak az ütések, azonban Shan hidegvérű stílusát Sándor tüzes természete felemésztette, és az első menetben technikai KO-val legyőzte az edzőt.

Milyen ”ütést” kapott még ezután Shane Tusup, az a galériánkból kiderül!

„Én a felkészülésem alatt csak a saját dolgomra koncentráltam és a fejemben nem volt más opció, kizárólag a fair-play, mint mindig. A mérkőzés befejezése a bíró döntése volt, amelyet elfogadtam és az ellenfelemmel történő sportszerű kézfogás után hagytam el a ringet” – nyilatkozta a meccs után Shane Tusup.
Kattints a további képekért!

Shane Tusup igyekezett menteni a helyzetet, amennyire csak tudta, de végén nagyon elnevette magát.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Rúzsa Magdi hátat fordított Magyarországnak, persze csak egy kicsi időre. Megmutatjuk nektek, hogy mit érdemes ezen a helyen felfedezni!
Egészség
Természetesen az őszi és téli bekuckózós időszakban a legjobb dolog pizzát sütni otthon. Erre olyan feltéteket tehetsz, amik nemcsak finomak, de az immunrendszeredet is erősítik.
Utazás
Ha látnivalókban gazdag és pénztárcabarát megoldásokat keresel, az alábbi városok jó választások lehetnek egy felejthetetlen őszi kiruccanáshoz.