Sztárok

A királyi család mindmáig titkolta, Boris Johnson viszont most megtörte a csendet: ebben a félelmetes ráktípusban szenvedett II. Erzsébet

II. Erzsébet királynő két évvel ezelőtt, 2022 szeptemberében távozott az élők sorából, halálának pontos oka azonban egészen a legutóbbi időkig rejtélynek számított.

Mi okozta a halálát?

Két évvel ezelőtt, 2022 szeptemberében hunyt el II. Erzsébet brit királynő, a múlt század leghosszabb ideig regnáló és legnépszerűbb európai uralkodója. Halálának pontos körülményeiről azóta számos érdekes részlet napvilágot látott (nemrégiben például arról írtunk, hogy egy piros dobozt fedeztek fel a néhai királynő halálos ágyánál, mely rendkívül fontos információkat tartalmazott), az viszont mindmáig nem tisztázódott megnyugtató módon, hogy milyen betegségben is szenvedhetett a 96 esztendős korában elhunyt uralkodónő. Erre a sokakat foglalkoztató kérdésre - némiképp meglepő módon - nem a brit királyi család valamely illusztris tagja, hanem Boris Johnson egykori brit miniszterelnök válaszol, aki két nappal a királynő halála előtt távozott a pozíciójából.

Johnson Unleashed című memoárjában arról ír, hogy már egy évvel II. Erzsébet halála előtt tudott a királynő súlyos betegségéről - írja a hvg.hu. A korábbi brit kormányfő vallomása már csak azért is figyelemreméltó, mert ez az első alkalom, hogy egy prominens brit politikus őszintén beszél a néhai uralkodónő halálának lehetséges okáról. De vajon milyen betegségben is szenvedhetett élete utolsó időszakában II. Erzsébet?
Kattints a további képekért!

II. Erzsébet brit királynő 2022 őszén, 96 esztendősen távozott az élők sorából. A legendás uralkodónő egészen élete legutolsó szakaszáig jó általános egészségnek örvendett, így hát magától értetődő, hogy sokan kíváncsiak rá, milyen étrendet is követhetett.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Sztárok
Sztárok
Idehaza sokan még csak a nevéről sem hallottak, pedig külföldön óriási népszerűségnek örvend tehetsége, na meg persze szexi külseje miatt.
Lifestyle
Lehetséges, hogy az járt jól, aki még nem halmozott fel tüzelőt az előttünk álló télre?
Lifestyle
Múlt szombaton, 47 esztendős korában elhunyt Karsai Dániel ALS-beteg, az aktív eutanázia magyarországi engedélyeztetéséért fáradhatatlanul küzdő néhai alkotmányjogász, akinek utolsó óráit öccse,...