Lifestyle

Orbán Viktor gigászi ”adó-visszatérítést” jelentett be, de ezzel az átveréssel a te bankszámlád lesz megcsapolva

Az internetes bűnözők már attól sem riadtak vissza, hogy Orbán Viktor nevét használják fel a legújabb átveréshez. Nagyon óvatosnak kell lennie mindenkinek.

Ráadásul így egy súlyos hamis információ is elkezdett terjedni

Az internetes bűnözők folyamatosan új módszereket fejlesztenek ki, hogy kihasználják a technológiai fejlődést és az emberek figyelmetlenségét. Ezzel persze a mi bankszámlánk lesz megcsapolva, ha bedőlünk a trükköknek.

Fontos, hogy mindig legyünk éberek és tájékozottak, hogy elkerüljük az átveréseket. Használjunk erős jelszavakat, kétfaktoros hitelesítést, és mindig ellenőrizzük a forrásokat, mielőtt rákattintanánk egy linkre vagy megosztanánk valamit.

Most a csalók Orbán Viktor nevét húzták elő a kalapból, ráadásul egy álinterjút is összeraktak, ami adó-visszatérítést ígér. A galériánkban megmutatjuk, hogy mire kell figyelned!

Nem újdonság, amikor valamilyen híres ember nevét vetik be azért, hogy hihetőbb legyen az átverés. A kiberbűnözők ráadásul tényleg dupla dinamitot alkalmaznak. Összeraktak egy álinterjút Orbán Viktorral, ami ráadásul egy adó-visszatérítést helyez reflektorfénybe.
Kattints a további képekért!

Érdemes a többi bank ügyfeleinek is figyelni, mert az internetes bűnözők lehet másik linkkel, de hasonló módszerekkel fognak próbálkozni.

Leadfotó: MTI Fotó - Máthé Zoltán

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!