Meghan két dolgot követel Vilmostól és Katalintól: a hercegné ezekhez a feltételekhez kötötte a békülést

Vajon Vilmosék hajlandók lesznek teljesíteni Meghan követeléseit?

A feltételek

A Mirror információi szerint a walesiek próbálnák rendezni viszonyukat a sussexiekkel, ám ahhoz, hogy Meghan is megbékéljen Katalinnal és Vilmossal, a jövendőbeli uralkodópárnak teljesítenie kell a hercegné két "kívánságát". Nos, ez azért is érdekes, mert Vilmoséknak legalább annyi okuk van haragudni Meghanra és Harryre, mint amennyi a sussexieknek: ne felejtsük el, hogy a brit királyi családtól elhidegült páros több alkalommal is botrányt keltett nyilatkozataival és interjúival, melyekkel mélyen megsértették Károlyt, Kamillát, Vilmost és Katalint is. Éppen ezért sokak szerint érdekes, hogy épp Meghan az, aki még ezután követelőzik - de hogy mik is pontosan a hercegné feltételei, azt galériánkból megtudhatod!

Meghan állítólag csak abban az esetben hajlandó kibékülni Vilmossal és sógornőjével, ha a walesiek hajlandóak teljesíteni két feltételét, legalábbis ezt állítja a királyi szakértő Tom Quinn.
Kattints a további képekért!

Mint kiderült, a hercegné más néven szerette volna anyakönyveztetni György herceget, ám Katalin kívánsága végül nem teljesült.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Egészség
Karasi Dániel olyan témát hozott be ismét a köztudatba, amiről nagyon nehéz beszélni, és a többség kerüli. Azonban sokaknál eljön egy pont, amikor meg akarnak ismerkedni a halál gondolatával.
Lifestyle
Nem kell többé azon aggódnod, hogy a spenót megfonnyad felhasználás előtt, ugyanis létezik egy olyan trükk, amivel akár egy hónapon át ropogósak és lédúsak maradnak a zöld levelek.