3+1 ruhadarab, ami nem hiányozhat egyetlen nő ruhatárából sem idén ősszel

Stílusos és praktikus darabok, melyeket minden nőnek érdemes beszereznie az őszi szezonban.

Az őszi gardrób kötelező elemei

A 2024-es őszi divattrendek jelentős megújulást hoztak, ráadásul egyszerre több irányzatot ötvöznek, amelyeket az elegancia, a kényelem és a vintage stílus inspirált. Az idei szezonban a klasszikus darabok modern értelmezése mellett, a merész, kreatív részletek kerülnek előtérbe. Az őszi kollekciókban sok a telített szín, például a mélyvörös, sötétkék, smaragd, mustár sárga és a levendula árnyalatok, valamint a retro ihlette minták, például az apró geometriai formák, a pepita és legnagyobb örömünkre az állatminták is visszatértek. Az utóbbi években láthattuk, hogy a túlméretezett fazonok, mint például az oversized blézerek, kabátok és pulóverek jöttek divatba, és bár ezek továbbra is népszerűek lesznek, rajtuk kívül vannak még olyan csinos és praktikus ruhadarabok, amelyek egyetlen nő gardróbjából sem hiányozhatnak idén ősszel.

Kattints a galériára, ahol mutatunk 3+1 ruhadarabot, amelyeket feltétlenül be kell szerezned ebben a szezonban:

1. Leopárdmintás nadrág Idén ősszel hódítanak az állatminták, ezért mindenképpen szerezz be egy leopárdmintás nadrágot, ami nemcsak figyelemfelkeltő darab, de szinte bármilyen szettet feldob. Egy ilyen nadrágban garantáltan magabiztosnak fogod érezni magad! Kombinálhatod egy egyszerű, fehér felsővel, bőrdzsekivel és egy magas sarkú cipővel, egy biztos, egy ilyen szettben minden szem rád szegeződik majd az utcán.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Whowhatwear

Mindenhol ezek a stílusos és kényelmes sportcipők fognak szembejönni veled az utcán.

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Ma már egyáltalán nem számít furcsaságnak, ha valaki valaki őszintén vállalja, hogy nem vágyik családalapításra, s nincs ez másképp a legnagyobb sztárok világában sem.
Lifestyle
Egy szakítás mindig fájdalmas, ilyenkor hajlamosak vagyunk magunkba fordulni, és egyfolytában azon rágódni, hogy mit kellett volna másképp csinálnunk. Ugye tudod, hogy ez így nem mehet tovább?
Sztárok
Ha bőrápolásról van szó, Reese Witherspoon nem ismer tréfát: rendkívül komolyan veszi a reggeli és az esti rutinját, ennek köszönhetően pedig arca ma is éppoly ragyogó, mint fiatalabb korában.