Mindenki Harley Quinn akar lenni halloweenkor: így készítsd el otthon könnyedén ezt az ütős partisminket

Mutatjuk, hogyan készítheted el te is könnyedén ezt a látványos, halloween-i partisminket.

Halloween-i partismink

Október 3-án debütál a hazai mozikban a Joker második része, Joaquin Phoenix és Lady Gaga főszereplésével, így nem csoda, hogy idén, halloween alkalmából a legtöbben Joker és Harley Quinn bőrébe szeretnének majd bújni. Ráadásul ezeket a jelmezeket nem is olyan nehéz kivitelezni, ugyanis Harley Quinn festett copfjai és elkenődött rúzsa nem igényli azt a türelmet és kézügyességet, amelyre a legtöbb halloween-i smink elkészítéséhez szükség van.

Ha még nincs ötleted, hogy minek öltözz idén halloweenkor, akkor kattints a galériára és mutatjuk, hogyan készítheted el otthon Harley Quinn sminkjét 5 egyszerű lépésben:

Harley Quinn sminkje nagyon ikonikus és könnyen felismerhető, ráadásul az elkészítése sem igényel sok időt. Amire szükséged lesz hozzá: A kedvenc matt alapozód Kontúrceruza Matt púder Highlighter Rózsás pirosító A kedvenc szemöldökformázó terméked Piros és kék szemhéjpúder Fekete és fehér szemceruza Piros és kék szemcsillám (opcionális) Cellux (opcionális) Műszempilla (opcionális) Piros rúzs Fültisztító pálcika Fekete folyékony szemhéjtus Piros és kék kimosható hajfesték
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Glamour UK

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
A jordán királyné négy gyermeke közül a két lány, Iman és Salma is a minap ünnepelték születésnapjukat: előbbi 28, míg utóbbi 24 éves lett, és lassan utolérik édesanyjukat, már ami szépségüket illeti...
Sztárok
Kate Winslet szívéhez nagyon közel áll a Titanic és a filmben alakított szerepe, nemrég pedig megosztott a nagyérdeművel egy kedves történetet a produkció kapcsán.
Fashion&Beauty
Európa elsőszámú divatdiktátora, Letícia királyné ismét megmutatta, hogy stílusos öltözködésben továbbra is verhetetlen, méghozzá mindezt egy fantasztikus, piros kreációban tette.