Édes történetet árult el Kate Winslet a Titanicról: a színésznőt is nagyon megérintette

Kate Winslet szívéhez nagyon közel áll a Titanic és a filmben alakított szerepe, nemrég pedig megosztott a nagyérdeművel egy kedves történetet a produkció kapcsán.

Számára is megindító

A James Cameron által rendezett, 1997-ben bemutatott Titanic tragikus szerelmi története milliók szívét érintette meg, az alkotás maga pedig a filmtörténet egyik legnagyobb sikere lett. A rekordnak számító költségvetésből készült produkció 11 Oscar-díjat zsebelt be, a befektetett munka, valamint a rengeteg pénz pedig sokszorosan megtérült. A sztorit mindenki jól ismeri, hiszen a katasztrófa nem kitaláció, 1912-ben valóban elindult az első, s egyben legutolsó útjára a luxushajó, amely végül elsüllyedt az Atlanti-óceánban, miután jéghegynek ütközött. A vásznon mindezt Kate Winslet és Leonardo DiCaprio parádés alakításában láthattuk, amire a szakma, no meg a közönség mind a mai napig ikonikusként hivatkozik. A színésznő nemrég egy interjúban beszélt a filmről, továbbá elárult egy személyes, igencsak megható részletet is; olvass tovább a galériában!

A Titanic főszerepeiben Kate Winslet és Leonardo DiCaprio látható mint Rose DeWitt Bukater, illetve Jack Dawson, két különböző társadalmi osztály képviselői, akik egymásba szeretnek az óceánjáró végzetes útján.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Jesse Grant/Getty Images for HISTORY

Forrás: E!News

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Sztárok
Kate Winslet szívéhez nagyon közel áll a Titanic és a filmben alakított szerepe, nemrég pedig megosztott a nagyérdeművel egy kedves történetet a produkció kapcsán.
Fashion&Beauty
Európa elsőszámú divatdiktátora, Letícia királyné ismét megmutatta, hogy stílusos öltözködésben továbbra is verhetetlen, méghozzá mindezt egy fantasztikus, piros kreációban tette.
Fashion&Beauty
Mutatjuk, hogyan készítheted el te is könnyedén ezt a látványos, halloween-i partisminket.