Sztárok

Leleplezzük az étrendet, amivel egészen 96 éves koráig fitten tartotta magát II. Erzsébet

II. Erzsébet brit királynő 2022 őszén, 96 esztendősen távozott az élők sorából. A legendás uralkodónő egészen élete legutolsó szakaszáig jó általános egészségnek örvendett, így hát magától értetődő, hogy sokan kíváncsiak rá, milyen étrendet is követhetett.

Nem csak a jó géneknek köszönhette, hogy ilyen sokáig élt

Miként a Mirror cikke is megjegyzi, II. Erzsébet nem csupán a változatos táplálkozásnak és a ragyogó géneknek köszönhette hosszú életét, hanem azoknak a mozgásformáknak is - legyen szó sétáról, túrázásról vagy lovaglásról -, amiket következetesen beillesztett a napi rutinjába. A legtöbben persze mégiscsak arra kíváncsiak, hogy milyen étrendet is követhetett a 20. század legnépszerűbb és leghosszabb ideig regnáló európai uralkodója. Nos, most következő cikkünkben erről rántjuk le a leplet: ha kíváncsi vagy II. Erzsébet csodaétrendjére, irány a galéria, és olvass tovább!

Darren McGrady egykori királyi szakács szerint néhai uralkodónő mindig egy csésze Earl Grey teával indította a napot - szigorúan tej és cukor nélkül, néhány keksszel. Ezután jött a tulajdonképpeni reggeli, amely általában gabonapehelyből, joghurtból, pirítósból és narancslekvárból állt. II. Erzsébet ugyanakkor gyakran illesztette be étrendjébe a füstölt lazaccal elegyített rántottát is.
Kattints a további képekért!

James Middleton, Katalin walesi hercegné testvére a minap új könyvet jelentetett meg, s ennek apropóján számos interjút is adott. Nem meglepő, hogy az újságírók a brit trónörökös feleségének egészségi állapotáról is faggatták.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Sztárok
Sztárok
A népszerű hollywoodi színésznő épp filmet forgat nálunk, és még egy budai edzőterembe is beugrott, hogy mielőbb csúcsformába lendüljön.
Fashion&Beauty
Mindenhol ezek a stílusos sportcipők fognak szembejönni veled az utcán.
Sztárok
II. Erzsébet brit királynő 2022 őszén, 96 esztendősen távozott az élők sorából. A legendás uralkodónő egészen élete legutolsó szakaszáig jó általános egészségnek örvendett, így hát magától értetődő,...