Heti horoszkóp, 2024.09.30. - 2024.10.06.: A Bikára könnyű és gondtalan hét vár, a problémák és a konfliktusok messzire elkerülik

A Mérleg plusz bevételi forrásra tehet szert. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

A Kosok a héten mindenképpen szakítsanak időt a szelektálásra és szortírozásra. Lehetséges, hogy a szekrényükben egy csomó olyan ruha lapul, amit már nem hordanak vagy a garázsukban, tárolójukban áll halomban a kidobásra ítélt, felesleges lom. Nem csak tárgyaikra, gondolataikra és érzelmeikre is ráfér egy leltározás, ezért mindenképpen jó, ha legkésőbb a hét vége felé időt szakítanak egy kis elmélyülésre.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


IV.21. - V.20.

Bika

A Bikákra könnyű és gondtalan hét vár, a problémák és a konfliktusok messzire elkerülik őket. Ehhez hozzájárul békepárti természetük is, ezért nagyon érzékenyen reagálnak, ha valahol a környezetükben konfliktust tapasztalnak. Előfordul, hogy ők lesznek a villámhárítók családjukban, vagy azok, akikhez ismerőseik, barátaik tanácsért fordulnak magánéleti kérdéseiket illetően. A csillagoknak köszönhetően most bölcs meglátásokkal rendelkeznek, amiket szívesen megosztanak másokkal.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Az Ikrek figyeljenek oda a határidőkre és időbeosztásukra, különben könnyen elúszhatnak a munkában és otthoni teendőikben is. Jó, ha minden napra gondosan megtervezik, hogy mit fognak csinálni, mennyi időt szánnak házimunkára, szeretteikre és barátaikra. Természetesen az énidő sem maradhat el, pár perc reggeli vagy esti naplóírás iletve meditáció sokat jelenthet a testi és lelki egyensúlyuk megőrzésében.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


VI.22. - VII.22

Rák

A Rákok ezen a héten fordítsanak több időt társasági életükre és barátaikra. Előtérbe kerülhet a tánc, zene és szórakozás, amelyek által teljesen ki tudnak kapcsolódni. Ne legyen bűntudatuk azért, mert többet pihennek és a kötelességek helyett most a kellemes dolgokat részesítik előnyben. Már a hét elején sok meghívást gyűjthetnek be, amelyekre habozás nélkül igent mondanak. Így hetük lehet sűrűbbre sikerül a vártnál, de mindenképpen remekül fognak szórakozni!

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A hét elején úgy érezheted a munka és a velejáró felelősség csak nő, viszont bevételeid csökkennek. Ne aggódj, ez szerda környékére megváltozik és ismét egyenesbe jössz. Hétvégére már segítséget is kaphatsz ahhoz, hogy a megfelelő ütemben tudj haladni, de ehhez elengedhetetlen, hogy fókuszált és szorgalmas legyél. Kitartásodat nemsokára busásan jutalmazni fogják!

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Lelkiismeretes hozzáállásodnak köszönhetően minden vitában nyertes leszel ezen a héten. Fontos, hogy őszintén és nyíltan kommunikálj, vállald a felelősséget, akkor is ha nehezedre esik. A magánéletben jó, ha van kire támaszkodnod, mert ez a hét kimeríti lelki erőforrásaidat, így jó ha van egy biztos háttér, ahová hazatérhetsz és ahol kibeszélheted magadból a problémákat.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


IX.24. - X.23.

Mérleg

A héten túlterheltnek érzed magad a munkában, és ez az önbizalmadra is hatással van. Úgy érzed itt az ideje, hogy sok mindent átértékelj, holott eddig biztos pontnak tekintetted őket. Tudatosan indulhatsz el a megújulás útján és keresed azokat a lehetőségeket, amelyek kihívásokat szolgáltatnak. Ha ügyes vagy, akkor plusz bevételi forrásra is szert tehetsz, és érdeklődésed egy új terület felé irányulhat, ami akár a jövődet is jelentheti.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


X.24. - XI.22.

Skorpió

A héten előfordulhatnak viták, amiket jobb, ha nem próbálsz meg megnyerni, inkább kompromisszumra törekszel és a lehető legjobb megoldást választod mindenki számára. A hét elején eddig akadozó projektjeid és munkáid új lendületet kapnak, hála friss szemléletmódodnak és kitörő energiádnak. Ügyelj arra, hogy a nagy sürgés-forgásban saját magadra is jusson időd, különben már szerdára kidőlhetsz, ami miatt rosszkedvű és letört lehetsz.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A Nyilasok számára vitákat és anyagi nehézségeket hozhat ez a hét, azonban, ha becsületesek és tiszta szívűek maradnak, akkor ezeken is túl tudnak majd lendülni. Ne hozzanak hirtelen felindulásból döntéseket vagy tegyenek meggondolatlan lépéseket, ugyanis azoknak most hosszú távon súlyos következményei lehetnek. Ha bizonytalanok, adjanak maguknak elegendő gondolkodási időt, mielőtt döntenének, így elkerülhetik a meggondolatlanságot.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


XII.22. - I.20.

Bak

A héten családodtól számíthatsz lelki, sőt akár anyagi támogatásra is. Amennyiben elveszettnek vagy tanácstalannak érzed magad, jusson eszedbe, hogy rájuk mindig számíthatsz. Azonban jó, ha betartod a munkahelyi határidőket és más szabályokat, hacsak nem akarod tetézni az eddigi problémákat. Bármilyen helyzet is jöjjön a héten, biztosan megtalálod rá a megoldást, de fontos, hogy ezúttal egyedül nem fog menni. A hétvége felé már rózsásabb lehet a hangulatod, és örülhetsz, hogy végre magad mögött hagyhatod a nehéz szituációkat.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A héten a Vízöntők igazán szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen a családjuk és barátaik támogatják őket céljaik elérésében, és úgy tűnik mindent megkapnak, amire vágynak. remek időpont ez egy hosszabb utazás tervezésére, jegyek és szállás lefoglalására. Ezen a területen megtalálják a legkedvezőbb ajánlatokat és csodás programokat tudnak tervezni. Azonban a jövőn kívül jó, ha a jelenre is koncentrálnak és nem hanyagolják el kötelességeiket sem. Máskülönben könnyen összetűzésbe keveredhetnek a főnökükkel.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!


II.21. - III.20.

Halak

A Halak jegy szülöttei hétfőn és kedden búcsút inthetnek problémáiknak, legyen az egészségügyi vagy magánéleti. Mivel egy mázsás tehertől szabadulnak fel, úgy érzik valóssággal fellélegeznek és egy új korszak kezdődhet életükben. Képesek mindenhez pozitívan és nyitottan állni, és szinte minden nap szerencsésnek érezhetik magukat. Energiájuk a hét vége felé egyre csak nő és sok olyan munkát is elvégezhetnek, amelyre eddig nem volt erejük. Igazán eredményes napokat tudhatnak maguk mögött és büszkék lehetnek teljesítményükre.

Érdekelnek további horoszkópjaink? Olvass tovább itt!

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Sztárok
Mészáros Lilivel nagyot fordult a világ, mióta megnyerte a Next Top Model Hungary-t. A Schwarzkopf Gliss hajápolási márka nagykövete tegnap este igazi dívaként vonult a Budapest Hair Show kifutóján.
Lifestyle
A Halak számítson arra, hogy egy régi barátja vagy ismerőse a segítségére siet. Napi horoszkóp.
Lifestyle
Soha többé nem kell a főzőlapon lévő zsírfoltokkal vesződnöd, ha beveted ezt a csodaszerként is számontartott keveréket.