Lifestyle

Idén a Budapesti Metropolitan Egyetem is csatlakozik a Kutatók Éjszakájához: káprázatosan színes programok várják az érdeklődőket

A Budapesti Metropolitan Egyetem első ízben csatlakozik a Kutatók éjszakája országos eseménysorozatához. A két napon át, délutántól késő estig zajló programok az intézmény Nagy Lajos király úti és Rózsa utcai kampuszán várják az érdeklődőket szeptember 27-én és 28-án.

Interaktív előadások és műhelymunka

A Budapesti Metropolitan Egyetem (METU) szeptember 27-én és 28-án első alkalommal csatlakozik a Kutatók éjszakája országos eseménysorozatához: két kampuszon számos színes, különböző tudományterületet érintő, edukatív és szórakoztató programmal várja az érdeklődőket.

A két napon át, délutántól késő estig zajló programok az egyetem Nagy Lajos király úti és Rózsa utcai kampuszán valósulnak meg. A programok során betekintést nyújtanak az egyetem innovatív kutatásaiba, valamint lehetőséget biztosítanak interaktív előadásokon és műhelymunkákon való részvételre - írja az MTI.

A METU Üzleti, Kommunikációs és Turisztikai Karán izgalmas és jelentős kutatások zajlanak, a Kutatók éjszakája alkalmával a Nagy Lajos király úti kampuszra látogatók ezekbe pillanthatnak bele a színes programokon keresztül.
Kattints a további képekért!

Néhány hét múlva elindulhatnak külföldre azok az egyetemisták, akik elsőként vesznek részt az Erasmust helyettesítő Pannónia Ösztöndíjprogramban.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sztárok
A népszerű hollywoodi színésznő épp filmet forgat nálunk, és még egy budai edzőterembe is beugrott, hogy mielőbb csúcsformába lendüljön.
Fashion&Beauty
Mindenhol ezek a stílusos sportcipők fognak szembejönni veled az utcán.
Sztárok
II. Erzsébet brit királynő 2022 őszén, 96 esztendősen távozott az élők sorából. A legendás uralkodónő egészen élete legutolsó szakaszáig jó általános egészségnek örvendett, így hát magától értetődő,...