Lifestyle

Valóságos ünnep ez a Linkin Park rajongói számára: a kultikus zenekar legújabb dobása az egész internetet megrengette

Az egész világháló beleremegett, amikor két héttel ezelőtt a Linkin Park bejelentette, hogy új énekesnőjükkel és dobosukkal visszatértek a zenei vérkeringésbe. A kultikus banda azóta nem csupán a koncertélethez, de az alkotáshoz is visszatalált.

Őrületes számokat produkált a "The Emptiness Machine"

Felrobbant a világháló, amikor két héttel ezelőtt a Linkin Park bejelentette, hogy új énekesnőjükkel és dobosukkal visszatértek a zenei vérkeringésbe. A kultikus banda nemcsak a koncertélethez, de az alkotáshoz is visszatalált, november 15-én érkezik, első lemezük (’Xero’) nyomán elnevezett ’From Zero’ című stúdióalbumuk Chester Bennington elvesztésének hétéves gyászidőszakát követően.

A visszatérő dal, a „The Emptiness Machine” példátlan első heti számokat gyűjtött össze a modern rock szcéna vonatkozásában, átlépte a 100 millió Spotify streamet és 29 millió YouTube-megtekintésnél jár.

Még az előző siker melegében érkezett a „Heavy Is The Crown” című újabb felvezető, mely a League Of Legends világbajnokság himnusza is lett egyben.
Kattints a további képekért!

Hét esztendővel a korábbi frontember, Chester Bennington halála után új énekessel tér vissza századunk egyik legjelentősebb rockzenekara - adta hírül a TMZ.

Leadfotó: Magneton Music Group

Oldalak

Video Inspiráló Nők Díj 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!
Lifestyle
Utazás
A hét második felében még 25-30 Celsius-fokos napi csúcsokra van kilátás, vasárnap viszont újabb jelentős fordulóponthoz érkezik hazánk időjárása.
Lifestyle
Az egész világháló beleremegett, amikor két héttel ezelőtt a Linkin Park bejelentette, hogy új énekesnőjükkel és dobosukkal visszatértek a zenei vérkeringésbe. A kultikus banda azóta nem csupán a...
Lifestyle
Öt, önmagát az interneten Brad Pittnek hazudó szélhámos csalt ki 128 millió forintot két női áldozattól - számolt be róla a The Guardian.