Eva Longoria volt a Párizsi Divathét legszebbje: a modelleket is maga mögé utasította fehér szettjében a színésznő

A Született feleségek egykori sztárja mindenkit megbabonázott merész, kivágott ruhájában a kifutón.

Istennőként ragyogott

A tegnapi napon startolt el az idei Párizsi Divathét, amely október elsejéig tart majd: a nagyszabású eseményt Kendall Jenner, Cara Delevingne, Anitta, Jane Fonda, Simone Ashley, Viola Davis, valamint Eva Longoria nyitották egy divatbemutatóval, és bizony mindegyikük felszántotta a kifutót. A legszebb sokak szerint a Született feleségek egykori sztárja, a 49 éves Eva Longoria volt, aki a L’Oreal Walk Your Worth névre keresztelt rendezvényén istennőként tündökölt fehér ruhájában, így érthető módon minden szem rászegeződött a sztárparádén. Galériánkban mutatjuk, milyen fenséges és pazar ruhakölteményt viselt a meseszép Eva!

A Párizsi Divathetet évente kétszer rendezik meg a francia fővárosban: ahogyan a Blikk is írja, egy ruhatervezői bemutatósorozatról van szó. Jelenleg az őszi/téli esemény zajlik, amit a Walk Your Worth nevű divatbemutatóval nyitottak meg a szervezők, a kifutón pedig a legnagyobb sztárokat vonultatták fel.
Kattints a további képekért!

Dakota Johson újabb szenzációt keltett a megjelenésével: a színésznő ezúttal a milánói divathéten nyűgözött le mindenkit, ruhája ugyanis nem sokat hagyott a képzeletre.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Egészség
Egy friss tanulmány szerint a naponta, mérsékelt mennyiségben bevitt koffein a szervezetben csodát is művelhet: mint kiderült, a 2-es típusú diabétesz és a stroke kockázatát is csökkentheti.
Lifestyle
Évekig egy párt alkotott az egykori tornászlány és az orosz elnök, a szakításuk viharos lett.
Sztárok
A Született feleségek egykori sztárja mindenkit megbabonázott merész, kivágott ruhájában a kifutón.