Vilmos hiába könyörgött Katalin érdekében: sosem teljesülhetett a herceg kívánsága

Vilmos hercegnek volt egy konkrét elképzelése felesége, Katalin hercegné pozíciója kapcsán, ám hiába próbálta megvalósítani tervét, kívánsága sosem teljesülhetett.

Nem kapott engedélyt

Katalin hercegné és Vilmos herceg nagy népszerűségnek örvendenek az alattvalók körében, de a brit királyi családon, valamint a személyzeten belül is mindenki szereti őket, hiszen bár nagyon magas pozíciót töltenek be, mégis közvetlenek, kedvesek és barátságosak valamennyi emberrel. Nagy befolyásuk van a palota működésére is, ami nem meglepő, hiszen egy nap a walesi herceg veszi majd át a trónt édesapjától, III. Károlytól, és már most mindketten nagyon készülnek arra, hogy megfelelő uralkodói legyenek a monarchiának. Ám hiába töltenek be fontos titulust, vannak dolgok, amikre nincsen ráhatásuk – a múltban például előfordult, hogy a trónörökös nagyon szeretett volna valamit elintézni, a néhai II. Erzsébet azonban nem engedélyezte neki. Részletek a galériában!

Amikor Katalin és Vilmos hivatalosan is összekötötték az életüket 2011-ben, a néhai királynő a friss házaspárnak a Cambridge hercege és hercegnéje címet adományozta – a trónörökösnek azonban más elképzelései voltak.
Kattints a további képekért!

A sussexiek Netflix-sorozatukban beszéltek őszintén a királyiakkal való viszonyukról, és elárulták azt is, pontosan mi volt az a dolog, amely éket vert közéjük és Vilmos herceg közé.

Leadfotó: Mark Cuthbert/UK Press via Getty Images

Forrás: woman&home

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Egészség
Egy friss tanulmány szerint a naponta, mérsékelt mennyiségben bevitt koffein a szervezetben csodát is művelhet: mint kiderült, a 2-es típusú diabétesz és a stroke kockázatát is csökkentheti.
Lifestyle
Évekig egy párt alkotott az egykori tornászlány és az orosz elnök, a szakításuk viharos lett.
Sztárok
A Született feleségek egykori sztárja mindenkit megbabonázott merész, kivágott ruhájában a kifutón.