Dakota Johnson teljesen átlátszó ruhába bújt - Senki sem jutott szóhoz a látványtól

Dakota Johson újabb szenzációt keltett a megjelenésével: a színésznő ezúttal a milánói divathéten nyűgözött le mindenkit, ruhája ugyanis nem sokat hagyott a képzeletre.

Varázslatosan festett

A milánói fashion week a divatvilág egyik legmeghatározóbb eseménye, ami idén is hatalmas nemzetközi figyelmet vonzott. Az olyan vezető luxusmárkák, mint a Versace, a Dolce & Gabbana, a Giorgio Armani és a Bottega Veneta, bemutatták jövő tavasz-nyári kollekciójukat, ezzel is jóval előre megjósolva azokat a trendeket, melyek minden bizonnyal hódítani fognak 2025-ben. Ilyenkor mindig óriási sztárdömpingre lehet számítani, és ez természetesen most sem volt másképp: korunk leghíresebb A-listás színészei, előadói, topmodelljei és művészei tették tiszteletüket a nagyra becsült rendezvényen, ahonnan a márkanagykövetek sem hiányozhattak. Például a Gucci hosszú évek óta dolgozik együtt Dakota Johnsonnal, aki az olasz divatház minden fontos mérföldkövénél jelen van, így nem volt kérdés, hogy az első sorból nézi végig a show-t. Előtte azonban még végig lejtett a vörös szőnyegen, ahol jó pár fantasztikus képet lőttek róla a nem mindennapi szerelésében – galériánkban megmutatjuk!

Dakota Johson régóta működik együtt a Guccival, éppen ezért számítani lehetett arra, hogy idén is megjelenik Milánóban, hogy megnézze Sabato De Sarno kreatív igazgató legújabb darabjait, amiket a tervező az olasz luxusmárkának álmodott meg.
Kattints a további képekért!

Dakota Johnson mindig is kedvelte a klasszikus, visszafogott öltözködést, legutóbb viselt darabja pedig tökéletesen illeszkedik különleges ízléséhez.

Leadfotó: Mike Coppola/Getty Images

Forrás: Vogue

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Fashion&Beauty
Ma már rengeteg különféle arckezelés közül választhatunk, ám az évek próbáját nem minden módszer állja ki. A mikrotűs kezelés viszont sokszorosan bizonyított az évek alatt, nem is csoda, hogy az...
Lifestyle
Egy Harvard-professzor szerint léteznek olyan mondatok, amelyeket csak azok használnak gyakran, akik érzelmileg magabiztosak, jól kezelik saját érzelmeiket, és pontosan tudják, hogyan kommunikáljanak...
Sztárok
Dakota Johson újabb szenzációt keltett a megjelenésével: a színésznő ezúttal a milánói divathéten nyűgözött le mindenkit, ruhája ugyanis nem sokat hagyott a képzeletre.